OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic - hotell med sunt förnuft Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet.Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med bra kvalitet.Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft.Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla.Det ska vara enkelt.Det ska vara valuta för pengarna.Vi ska visa öppenhet.Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke", att bry sig om andra människor.Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster.Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners. Är du intresserad av att[vara med och[utveckla en av Sveriges mest kända och anrika restauranger och festvåning?Då är detta jobbet för dig.Scandic[Hasselbacken söker en souschef som vill leda och motivera ett[team av kockar och kallskänkor för[att uppnå högsta kvalite och gästnöjdhet.Din utmaning består i att tillsammans med Kökschef skapa kreativa menyer för a la carte, festvåning samt konferenser och att[säkerställa att vi leverera den förväntade kvaliten i en jämn och hög nivå trots ett[högt tempo.Du är[lösningsorienterad och van att samarbeta för att uppnå bästa resultat.Du[bör ha minst 5 års yrkesvana och gärna erfarenhet av a la carte samt festvåning.Tjänsten är[en[tillsvidareanställning (6mån provanställning) med tillträde snarast.Arbetstider på rullande schema.Våra menyer har huvudsakligen svensk inriktning med internationella inslag.Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att lära dig mer och fördjupa din kompetens.[ Scandic Hasselbacken har 112 rum och ligger naturskönt på Kungliga Djurgården mitt i Stockholm.Med totalt 16 mötes- och festvåningslokaler kan vi erbjuda allt från det lilla styrelsemötet till konferenser och banketter för upp till 220 personer.Hotellet andas en exklusiv miljö och restaurangen med tradition från 1920-talet ståtar med en exklusive interiör och utsikt över parken och saltsjön.
Kontaktpersoner på detta företaget
Michael Söderberg
+46 0851734308
Tomas Lindkvist
Jessica Hagberg
+46 0721709762
Parisa Amoor
johan Wijkman
+46 721802079, +46 721802079
Kajsa Andersson