Soushef / 1:e Kock

Arbetsbeskrivning

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett hotell med många upplevelser och ett spännande asiatiskt spa. Här blandas stämningsfull sekelskiftesatmosfär med tusenåriga influenser från österlandet. Vi har totalt 178 hotellrum varav 66 av dessa är Boutique-rum, alla inredda med en unik touch och med individuell inredning. Stor restaurangverksamhet bland annat a la carte restaurang, flera barer, bistro med mera. Vi har även 20 konferenslokaler, en egen hörsal och en magnifik festvåning. Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en del av Lotus Hotel Group, en hotellgrupp med målet att skapa fantastiska upplevelser för gäster. Tillsammans skapar vi resmål av högsta kvalité där passion och yrkesstolthet råder. På våra hotell finner du unika rum för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten.



Vi utökar vår verksamhet och förstärker med en Souschef / 1:e kock
Som Souschef på Varbergs Stadshotell & Asia Spa har du varierande arbetsuppgifter i vår breda verksamhet.

Huvudsakliga uppgifter innebär att du aktivt medverkar i matlagningen och att tillsammans med köksmästare och övriga teamet säkerställa att det är hög kvalitet på allt som lämnar köket under dina pass. Även delta i planering och utveckling av menyer, arbetssätt och rutiner tillsammans med köksmästare, inköp med mera. Arbetet är förlagt på både dag- och kvällstid, vardagar och helger.

Det är stor variation i arbetet då vi har ett brett utbud med allt från frukost, lunch och middagar - a la carte, bistromeny och festmenyer sju dagar i veckan. Därtill en av de bästa takbarerna (Sora) och en Italiensk kvarterskrog (La Casa di Pietra) under sommarsäsong.

Vi har även stadigt ökande festverksamhet med allt från företagsfester, konferenser, bröllop och andra företagsevenemang och matevent som vi huvudsakligen bedriver i vår festvåning Spegelsalen eller i vår pittoreska Stenhus. Ambitionsnivån är är hög på allt vi levererar.

Du kommer att ingå i ett glatt team i köket som är en viktig del bland övriga kollegor och avdelningar på anläggningen som helhet. Alla delar arbetar nära varandra med gästens upplevelse i fokus och dina personliga egenskaper är viktiga i detta samarbete. 

Om dig
Du älskar mat och att ge dina gäster en matupplevelse av bästa kvalitet, har erfarenhet av ledande arbete i köket från liknande verksamhet och besitter ett utpräglat ordningssinne och är väl insatt i köksadministration. Du har flera års yrkeserfarenhet som kock och det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning. Viktiga egenskaper är att du är en lagspelare med goda sociala egenskaper och kan coacha och leda teamet du arbetar tillsammans med under passet.

Förmåner
Som anställd på Varbergs Stadshotell & Asia Spa får du en rad förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatter och tillgång till gym och spa med mera. Du får arbeta i en inspirerande miljö och har en trygg anställning då företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF.

LOTUS HOTEL GROUP

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en del av Lotus Hotel Group – en hotellfamilj där vi skapar fantastiska upplevelser för våra gäster. Våra hotell bjuder på fyra unika destinationer – Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa, Hôtel Eggers & Billingehus – men gemensamt är vår passion. Vi brinner för att skapa upplevelser utöver det vanliga och att få gästen att längta till nästa gång. Vi verkar i lokalt starka, historiska och spännande miljöer. Här finner du miljöer för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten – platser där vardagen alltid känns avlägsen.



Genom vårt eget gästserviceprogram Proud with Passion, arbetar vi med passion och yrkesstolthet för att tillsammans leverera bästa kvalité. Vi är även stolta över att vi inspirerar, tar ansvar och aktivt bidrar till ett hållbart och bättre samhälle. Bland annat genom att årligen utmana oss själva med ökade hållbarhetskrav, Svanen-märkningar och egna vindkraftsverk.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Varbergs Stadshotell & Asia Spa
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 december 2023
  • Ansök senast: 29 januari 2024

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024