Styckmästare till köttavdelning

Styckmästare till köttavdelning

Arbetsbeskrivning

Styckmästare sökes till Borlänges nyaste köttavdelning!
Till vår nya köttavdelning söker vi nu en styckmästare med gedigen erfarenhet och kunskap. Köttavdelningen invigdes i början av november och all vår utrustning är påkostad. Vi söker styckmästaren som har lång erfarenhet från att arbeta med kött och fågel, kan hantera beställningar och har utomordentlig kunskap inom hygien och matsäkerhet. Vi hanterar både hela djur och detaljer.
Vår avdelning är öppen mot kunden och försäljningen sker över disk. Kunden beställer de detaljer hen är ute efter och medarbetarnas uppgift är att tillmötesgå kundens behov på bästa möjliga sätt genom hög grad av service och kvalitativa produkter.
I tjänsten förväntas du kunna:
Ha kunskap och kunna hantera köttet med noggrannhet.
Ha god ordning på beställningar och varuflöde.
Kan coacha och guida dina medarbetare i avdelningen.
Är väldigt punktlig med matsäkerhet och rutiner kring hygien.
Bra på att kommunicera och sälja dina produkter.

Vi söker dig som:
Har minst 4 års erfarenhet med goda referenser
Har stor kunskap och intresse inom området
Brinner för god service
Väldiga noggrann med detaljer
Kan och är trygg med matsäkerhet / HACCP
Goda kunskaper inom svenska

Vi erbjuder dig:
Ett roligt och varierande arbete
Ett härligt team med många olika kulturer och språk
Konkurrenskraftig lön
Stor frihet under ansvar

Meriterande om du även kan något av följande språk: Somaliska, kurdiska, turkiska eller arabiska.
Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Tjärna C Matmarknad AB Borlänge
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 december 2021
  • Ansök senast: 27 januari 2022

Postadress

Tjärna Centrum
Borlänge, 78450

Liknande jobb


Styckare/köttmästare

Styckare/köttmästare

20 juli 2023

Styckare, Slaktare, nöt, svin.

Styckare, Slaktare, nöt, svin.

28 mars 2023

Köttstyckning och marineringsspecialist

6 mars 2023

Köttstyckning och marineringsspecialist

3 december 2022