Ta del av vår expansion!

Arbetsbeskrivning

Styckmästarn i Gamlestan AB styckar och konsumentpaketerar köttdetaljer till detaljhandeln. Bolaget kännetecknats av genuint hantverk, unik kundservice, hög flexibilitet, leveranssäkerhet och inte minst ett stort engagemang hos såväl ägare som personal.
Ambitionen i bolaget är att Styckmästarn alltid skall ligga i framkant inom köttförpackningsindustrin. Bolaget investerar därför kraftfullt i lokaler och modern utrustning.
Vi står nu inför nya utmaningar i form av ökade volymer till befintliga kunder och ett ökat intresse från nya samt blivande kunder. Vi arbetar aktivt med att bredda kundbasen och erbjuda fler detaljhandlare våra unika produkter. Välkommen att läsa mer på www.styckmastarn.se

Just nu behöver vi stärka upp vårt team med följande tjänster;
Maskinoperatör,
Lagerarbetare,
Expeditionspersonal.
Mer info om respektive tjänst hittar du på http://www.styckmastarn.se/jobba-hos-oss/

Hos Styckmästarn arbetar du i två veckors skift. Varannan vecka arbetar vi 40 timmar och varannan vecka 32 timmar. Totalt sett arbetar vi 72 timmar på en två veckors period, vilket motsvarar 90%. Varannan vecka arbetar vi söndag.
För närvarande arbetar vi vardagar 9-18 och helger 8-17.

Då våra kunders behov växlar kan även våra arbetstider komma att skifta. Vi söker dig som är flexibel i din arbetstid.

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Larry Wahlgren via mail på; larry@styckmastarn.se

Du ansöker via mail till jenny@styckmastarn.se
Vi vill ha din ansökan snarast.

Kontaktpersoner på detta företaget

Larry Wahlgren

Daniel Wahlgren
0707-615461
Jenny Wahlgren

Sammanfattning

  • Arbetsplats: STYCKMÄSTARN I GAMLESTAN AB
  • 3 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Anställning inleds med 6 månaders provanställning.
  • Publicerat: 24 mars 2015

Besöksadress

SLAKTHUSGATAN
GÖTEBORG

Postadress

SLAKTHUSGATAN
GÖTEBORG, 41502

Liknande jobb


Styckare/köttmästare

Styckare/köttmästare

20 juli 2023

Styckare, Slaktare, nöt, svin.

Styckare, Slaktare, nöt, svin.

28 mars 2023

Köttstyckning och marineringsspecialist

6 mars 2023

Köttstyckning och marineringsspecialist

3 december 2022