Trainee Chef / lärling kock / Grillkock

Arbetsbeskrivning

We are looking for a person who wants to work in a restaurant kitchen as a grill chef or a trainee to become chef or kitchen assistant.


If you have worked with greek or mediteranean food it is a big plus and you should apply.


If you have worked before with food, such as in a pizzeria, grill restaurant, pasta it is a good thing, but it is not necessary. So do not hesitate to apply.


Language is not a problem. We all speak English as well as other languages. 1-2 years experience in a kitchen environment is positive but not necessary as everyone goes through internal training.


If you have experience from baking pizza or working with grill it is a big plus as this will be an initial area of focus for the person employed.


It is important that you can work all fridays and saturdays as well as 3-4 more days per week when needed all year round. In other words the work is 5-6 days per week.


Please note that we can only manage to employ people that ALREADY HAVE the right to work in Sweden. We can not arrange arbetstillstånd due to lack of time.


This is a great opportunity for someone who wants to learn everything about the kitchen from basic preperation to production...


We are looking for a person who is ready to commit 2 years to learning and developing.


Trevlig kvarterskrog med många familjer som är stammisar.


www.sokratestaverna.se


https://www.facebook.com/Sokrates-Taverna-140719065981419/?ref=bookmarks


Vi söker en ny anställd till tjänsten som grillkock eller grilllärling / kocklärling/köksassistent.
Intern utbildning sker där man lär sig det mesta inom restaurangköket.
Man börjar som grillärling och köksbiträde med lättare sysslor. Därefter lär min sig pizza, förberedelser med mera.


Det är ett plus om man har erfarenhet utav restaurangkök med matlagning, men inte nödvändigt.
Erfarenhet i gatukök, lunchkrog, cafe, bageri med mera är också en tillgång.
GÄRNA erfarenhet att ha jobbat med grill och pizza.
Har man INGEN erfarenhet men ändå tror man har det som krävs som är ni välkomna att söka.


Det är en fördel med baskunskaperna som krävs för matlagning.
Man måste tycka det är roligt med matlagning.
Punktlighet och noggrannhet är ett måste och krävs utav en köksansvarig som jobbar i ett team.
Vara lyhörd och prestigelös då vi i våran organisation/kök inte jobbar efter en
hierarkisk modell som är brukligt i många storkök. Detta innebär att alla hjälps åt
tillsammans i köket med alla uppgifter oavsett ansvarsområde.


Gilla att jobba med mat.
Kommer lätt överens med andra anställda.
Gillar att lära sig nya saker.
Gillar att jobba.
Visar respekt för samtliga medarbetare.
Punktlig och stolt över sitt jobb.
Tål stressiga miljöer.


Vi tar emot ansökan endast via e-post ([email protected])


Do not call the restaurant please. Vänligen ring ej restaurangen utan se till att söka via mail.


It is important that you can commit at least 2 years and that can handle working in a "stressful" environment in the weekends as we can get very busy.


It is important that you already have the right to work in Sweden. Note that we can not arrange for work permits or accommodation (living).


Vi tar emot ansökan endast via e-post ([email protected]). If you dont have a CV just send an email and write about your experiences.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SOKRATES AB MÖLNDAL
  • 1 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön

Besöksadress

KROKSLÄTTS PARKGATA 71
Krokslätt

Postadress

KROKSLÄTTS PARKGATA 71
MÖLNDAL, 43168

Liknande jobb


personal söks till Yalla Habibi

personal söks till Yalla Habibi

30 maj 2020

Orientalistik grillmästare

Orientalistik grillmästare

27 maj 2020

26 maj 2020

Söker Shawerma Specialist/Pasta/Snabbmat

24 maj 2020