Två Souschef's till Mässrestauranger

Arbetsbeskrivning

Om Företaget
Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I företagsgruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus, där bland annat Nobelbanketten äger rum.

Rollen som Souschef
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på vilken gäst vi serverar, vilken typ av mässa eller arrangemang vi har och det kräver både bred och djup kunskap för att matcha och överträffa våra gästers förväntningar. Du kommer att vara köksmästarens högra hand i köket och även ansvara för personalplanering, inventering och inköp tillsammans med köksmästaren. Du är duktig på logistik och planering så har du tidigare erfarenhet av volymhantering.

Formell kompetens
Du har en grundläggande restaurangutbildning och minst 6 års erfarenhet i yrket, gärna i ledande position. Vi ser gärna att du ansvarar både för kall- och varmköket som souschef men om du har en specialitet så ange det gärna i din ansökan. Meriterande om du tidigare arbetat med stora mässor, banketter och event.

Som souschef har du ansvar för varm- och kallkök. Som person är du en strukturerad och inspirerande ledare som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse. Maten ska huvudsakligen ha en svensk prägel.

Önskvärda personliga egenskaper
Du är självgående och en problemlösare som hugger in där det behövs. Du arbetar strukturerat och målorienterat med kvalité och ekonomi i fokus. Du är en ledare som är social och positivt lagd som coachar och peppar dina medarbetare att nå ett bra resultat. Du gillar förändring och att vara flexibel och hitta nya lösningar och utveckla verksamheten till det bättre hela tiden. Krav är att du talar, läser och förstår svenska.

Vad Mässrestauranger erbjuder
Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning. Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer periodvis. Ett oerhört roligt och omväxlande arbete! Du kommer att ingå i ett framgångsrikt team med såväl kärnteamet tillsammans med köksmästaren och med dem som jobbar extra. Anställningen är en tillsvidareanställning med individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid. Tillsättning i augusti.

För mer information, kontakta rekryteringskonsult Marcus Andersson på telefon 0721-681 304 eller marcus.andersson@sverigeskockar.se.

Skicka ditt CV snarast till jobb@sverigeskockar.se och märk den med Mässrestauranger.

Kontaktpersoner på detta företaget

Michael Hoffman
0709-655 137
Bianca Da Costa
0705-43 93 31
Gaiz Anadolyan
020-460400
Rekrytering- & bemanningskonsult Bianca da Costa
070 5439331 020-460400
Gaiz Anadolyan
010-2074440
Bianca da Costa
020-460400 070 5439331
Michael Hoffman
0709-655137
Karin Johansson

Rekryteringschef Marcus Andersson
0721-68 13 04
Rekryteringsansvarig Marcus Andersson
0721-681 304

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SVERIGES KOCKAR AB GÖTEBORG
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 23 juli 2014

Besöksadress

VIKTOR RYDBERGSGATAN 31
GÖTEBORG

Postadress

VIKTOR RYDBERGSGATAN 31
GÖTEBORG, 41257

Liknande jobb


Souschef

Souschef

13 maj 2024

Souschef till Sundbyholms Slott

Souschef till Sundbyholms Slott

11 maj 2024

Souschef

11 maj 2024