Världens bästa kock till Lunnevads folkhögskola

Arbetsbeskrivning

Lunnevads folkhögskola har Region Östergötland som huvudman. Skolan, som funnits sedan 1868, ligger mitt emellan Linköping och Mjölby. Vi har en allmän kurs med olika inriktningar, en danslinje, konstlinje samt en musiklinje. Här finns cirka 200 studerande och vårt internat har 100 enkelrum. På skolan är vi cirka 40 medarbetare. Besök gärna skolans webbplats www.lunnevad.se för mer information om skolan och vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning
Du blir förstekockens högra hand och arbetar i ett team om 4 personer där ni hjälps åt med alla arbetsuppgifter som är förekommande i ett storhushåll, såsom matsedelsplanering, matlagning, bakning, disk och städning. Vi serverar drygt 200 portioner/dag till våra cirka 100 elever som bor på skolan och som under vardagar äter frukost, lunch och middag i skolans matsal. Även våra externatelever, skolans personal och andra gäster äter i skolans matsal, cirka 20 personer/dag. Under sommaren lagar vi mat till våra kurs- och konferensgäster. Vårt kök är KRAV-certifierat, vi har en tydlig miljöpolicy och använder inga halvfabrikat – här är det hemlagat och hembakat som gäller!

Du kommer att ingå i kök/städ -arbetslaget där man vid behov roterar mellan egna arbetsuppgifter och övriga uppgifter i arbetslaget, till exempel städning av skolans lokaler.

Personliga egenskaper
Du är en social och serviceinriktad person som gillar att arbeta i team. Då arbetet innefattar att tillaga mat från grunden till eleverna på skolan är det av största vikt att du tycker det är roligt och intressant att tillaga den godaste mat man kan få.

Utbildning och erfarenhet
Du har relevant utbildning och några års arbetserfarenhet som kock, gärna från både restaurang och storhushåll, samt genomgången utbildning i livsmedelshygien och egenkontroll. Du har intresse och erfarenhet av bakning och av att tillaga specialkost, då cirka 30 % av portionerna är specialkoster. Du är en social och serviceinriktad person, som kan arbeta både självständigt och i team. Du är en kreativ kock som ser en ära i att tillaga "den godaste mat man kan få".

Anställning och information
Tjänsten är på 100 % med tillträde den 25 Maj 2016 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Schemalagd arbetstid måndag till fredag. Helger kan förekomma då vi bedriver konferensverksamhet. Körkort och tillgång till bil är nödvändigt då allmänna kommunikationsmedel inte alltid passar med arbetstiderna.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Internatföreståndare Therese Ivarsson 0733-24 93 60 vardagar mellan kl. 12.00–16.00.

Facklig företrädare för Kommunal är Annika Kristedal, 010 103 43 33.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 15 maj 2016. Välkommen med din ansökan via Region Östergötlands rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Kontaktpersoner på detta företaget

Malou Lindberg, Verksamhetschef
0705-22 80 91
Lisbeth Furberg, Vårdenhetschef
010-103 80 88
Asta Lindström, Vårdenhetschef
010-103 80 08
Susanna jangerot,

Pernilla Nordenryd, vårdenhetschef
010-1031232
Sigbritt Willers, Vårdenhetschef
010-1036791
Maria Renström, Vårdenehtschef
010-1036278
Helena Wintland, Vårdenhetschef
010-1043948
Björn Thyrberg, Vårdenhetschef
010 104 39 48

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Östergötland Finspång
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt kollektivavtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 27 april 2016

Besöksadress

Region Östergötland
None

Postadress

Region Östergötland
Finspång, 58191

Liknande jobb


Duktig kock sökes!

23 april 2024

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

5 mars 2024