Verksamhetsutvecklare måltid, Västra Hisingen

Verksamhetsutvecklare måltid, Västra Hisingen

Arbetsbeskrivning

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på Intern Service Måltid lagar vi god och näringsriktig mat till alla våra matgäster. Varje dag lagar vi ca 11 000 portioner kvalitativ mat till våra kunder inom förskola, skola, funktionshinder samt äldreomsorg. Vi lagar måltider med en hög andel ekologiska livsmedel, idag drygt 60 procent. Vi har ett öppet och socialt klimat, där vi utvecklas och har roligt tillsammans.

Nu söker vi dig som vill bli vår nya verksamhetsutvecklare inom måltid hos oss och hjälpa oss att bli ännu bättre!

Som verksamhetsutvecklare hos oss ges du möjlighet att driva kvalitetsarbete och utveckling av måltidsverksamhetens arbetsmetoder och måltidskvalitet. Arbetet ska bidra till att öka kompetensen hos både chefer och medarbetare gällande kostfrågornas och måltidssituationens betydelse för hälsa och välmående. På detta sätt utvecklar du verksamheterna genom att utbilda både chefer och medarbetare och implementera nya arbetssätt och rutiner med målet att skapa en kvalitativ måltid för alla.

Du kommer arbeta som ett chefsstöd gentemot områdeschef och enhetschefer, och är direkt underställd områdeschef. I uppdraget ingår att i samråd med områdeschefer och enhetschefer identifiera och analysera utvecklingsområden inom måltid.
Du stödjer och samordnar utvecklingsarbetet som bedrivs. I arbetet ingår även att följa upp och utvärdera verksamhetens mål, processer och ta fram bra informativt material. Arbetet kan också innehålla verksamhetsförlagda såväl som administrativa arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker är utbildad kostekonom, dietist eller att du har annan högre gastronomisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det ses också som viktigt att du har flerårig erfarenhet av måltidsproduktion i storkök.

Eftersom utbildning och implementering är ofta förekommande inslag i arbetet så ser vi att du har en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga tillika en förmåga att anpassa kommunikationen till olika målgrupper. Du vill bidra till en positiv utveckling och är duktig på att engagera och motivera människor till förändring. Självklart uttrycker du dig väl i tal och skrift.

B-körkort och körvana är ett krav.

ÖVRIGT
Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Sammanfattning

Liknande jobb


Huvudansvarig program och event Society Expo - SE26

Huvudansvarig program och event Society Expo - SE26

26 april 2024