Vi söker en kock till Sälens skola

Arbetsbeskrivning

I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung-Sälen har ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten.

Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun.

Läs mer på www.malung-salen.se

ARBETSUPPGIFTER
Som kock vid vårt kök vid Sälens skola kommer du, tillsammans med din kollega, att tillaga och servera frukost, lunch och mellanmål till elever från förskolan till åk 5 samt vår fritidsverksamhet. Du kommer även att tillaga specialkost utifrån elevers behov.

Sälens skola har ett tillagningskök där ca 135 elever serveras lunch dagligen, frukost och mellanmål serveras för de elever som finns på förskolan/fritids. Under lov har fritids heldagsomsorg. I köket tillagas även ca 20 potioner för att skickas ut till annan verksamhet.

Utöver tillagning och servering ansvarar personalen vid köket för utveckling och planering av verksamheten samt köksutrymmen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gärna har någon form av köksutbildning, exempelvis storköks- eller restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande. Du bör ha erfarenhet som kock i storkök och/eller restaurang samt kunskap/erfarenhet kring dietmatlagning samt egenkontrollsprogram. Vi arbetar med kostdataprogrammet AIVO 2000, så datavana och erfarenhet från hantering av matsedelsplanering ser vi som meriterande.

Som person ska vår blivande kock:
- tycka om att laga mat
- ha en positiv inställning till sitt arbete, vara stresstålig och samarbetsvillig
- våga ta egna initiativ
- serviceinriktad och öppen för nya idéer

De allra viktigaste är dock att du tycker om att arbeta med barn och unga!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Kontaktpersoner på detta företaget

Fredrika Thors
0280-18142
Karin Eriksson
0280-181 39

Sammanfattning

Postadress

Box 14
Malung, 78221

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010