OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock, á la carte, buffékock
Vi söker kockar till Strand och Solhem Hotel inför sommarsäsongen 2017.
Vi ser gärna att du som söker har 4 års erfarenhet som kock inom restaurangkök, utbildning är inget krav men är meriterande.
Som person är du stresstålig, flexibel, samarbetsvillig och noggrann. Du brinner för att laga mat och sätter gästens upplevelse i fokus.
Tjänsten innebär dagtid, kvällar och helger.
Lön enligt kollektivavtal
Vi ser gärna att du som söker har 4 års erfarenhet som kock inom restaurangkök, utbildning är inget krav men är meriterande.
Du älskar att laga mat och brinner för att ge gäster en kulinarisk upplevelse.
Tjänsten innebär dagtid, kvällar och helger.
Lön enligt avtal
Strand Hotel i Visby AB är ett privatägt hotell som är medlem i världens största hotellkedja, Best Western. Strand Hotel har 125 rum och sviter, en konferens-avdelning med åtta konferenslokaler, ett flertal grupprum och full konferens-service, pool- och bastuavdelning, gymavdelning samt restaurang för grupper och konferenser.
Vi erbjuder dig spännande, utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett företag som har visioner och ser positivt på framtiden. Vår starkaste tillgång är personalen - ett gäng med glimten i ögat som bidrar till ett gott arbetsklimat - där du kan bli en i teamet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men tidigare arbete inom restaurang/kök efterfrågas
Kontaktpersoner på detta företaget
F & B manager Jonny Jonasson
0498258800
F & B manager Jonny Jonasson
Hotellchef Lena Lloyd
0498258800
F&B Frank Lindstedt Warne
FoB Frank Lindstedt
0702959989
hotellchef Jill Rohnström
0498259006
Receptionsansvarig Louise Nilsson
0498-259005
Frukost och serveringsansvarig Andrea Lithell
0498-259000