Vi söker Souschef till vår Event & Bankett verksamhet

Arbetsbeskrivning

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.



Nu söker vi en engagerad och passionerad Souschef som skall ge våra gäster en fantastisk matupplevelse i vår event- och bankettverksamhet.

Om rollen
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, inköp, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Motivera och inspirera dina kollegor under drift och arbeta för en god arbetsmiljö präglat av bra och tydlig kommunikation och ett ömsesidigt samarbete. 

Vem är du?
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet i arbetsledande roll, minst 2 år.  Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. Meriterat är att du har erfarenhet av båda varm- och kallkök.

Du är trygg i att ta egna initiativ, flexibel och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar.

Du är ödmjuk och lyhörd och gillar att motivera och inspirera dina medarbetare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

 

Varför ska du välja oss?
Spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår Head Chef Malin Boban och vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson. 

Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär.

 

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% inom kollektivavtalet Visita/Unionen med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

För att matcha rätt person med rätt jobb har vi i denna rekryteringsprocess valt att låta slutkandidaterna genomföra två tester. På detta sätt ökar vi chansen att på ett objektivt och opartiskt sätt hitta rätt kandidat samt att säkerställa att du som blir anställd har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 

Vid frågor om tjänsten kontakta vår Head Chef Malin Boban: malin.boban@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

 



Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Svenska Mässan Gothia Towers
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 december 2023
  • Ansök senast: 28 januari 2024

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024