OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Landstingsservice är en stödfunktion inom Landstinget Västernorrland och organiserar länsresurser för kök och restauranger, hjälpmedel, städ och transport samt sjukresor. Kostverksamheten är länsövergripande och intäktsfinansierad.Vi söker en vikarierande kostchef till produktionsköket på Sundsvalls sjukhus.Som kostchef ansvarar du för ca 32 medarbetare.Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och två enhetschefer i länet.Tillsammans ansvarar ni för uppdragen inom verksamheten kök/restaurang i Landstinget Västernorrland.Vi söker dig som har förmågan att skapa förtroende, leda och entusiasmera medarbetare och som kan kommunicera i skrift och tal. Du har för arbetet lämplig högskoleutbildning, kostekonom eller annan erfarenhet/utbildning som bedöms likvärdig.Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande.Arbetsuppgifter: Du ansvarar för ekonomi, personal, verksamhet samt arbetsmiljö inom ditt ansvarsområde.Även regelbunden ekonomisk uppföljning, sammanställning och redovisning ingår i arbetet.Du arbetar med fastställda verksamhetsmål i dialog med verksamhetschefen.Till din hjälp har du en kostekonom med ansvar för produktion och matsedlar, en administratör för fakturor och kundsammanställningar, samt en duktig medarbetargrupp med kockar, köksbiträden och vaktmästare.Arbetstid/varaktighet: Vikariat under ordinarie medarbetares föräldraledighet med start i juli.Tillträde i början av maj för inskolning eller enligt överenskommelse.