Vikarierande Restaurangchef

Vikarierande Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

VIKARIERANDE RESTAURANGCHEF - Vi söker en driftig restaurangchef som vill leda och utveckla vår restaurang

“Allt började som en visionär tanke om att skapa något som aldrig tidigare gjorts i Sverige” - Peter Bohlin arkitekt.

Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Vårt största uppdrag här är att ge våra gäster ett varmt och innerligt värdskap, att leverera en unik upplevelse i vår unika miljö. Vi söker nu medarbetare som är lika engagerade i våra gästers upplevelser som vi är. Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt team under vintersäsongen 2020/2021

Vi har många mål som vi vill uppnå på vårt hotell. Två är viktigare än alla andra: Att vi trivs på jobbet och att våra gäster trivs med oss. Trivs vi kommer våra gäster att märka det och trivas de också. Vi som jobbar här vi är “sköna proffs”. Vi är proffs på det vi gör och vi är proffs i våra yrkesroller. Vi är pålästa och om vi inte kan svaret tar vi reda på det. Vi bjuder på oss själva och tar alltid hand om varandra på ett fint och genuint sätt. Vi är trevliga på riktigt och har nöjda gäster och kollegor som vårt största fokus.

Vi söker dig med känsla för värdskap och service. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och du har hög arbetsmoral. Som restaurangchef ansvarar du för hela restaurangverksamheten och dess utveckling och medarbetare. Som ledare coachar, inspirerar och leder du teamet på plats och du är en förebild och visar vägen.
Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Du har personalansvar, du tar hand om rekrytering och medarbetarsamtal.

Som restaurangchef ansvarar du för driften i vår frukost, lunchrestaurang, kvällsrestaurang med Ala Carte och HP-menyer, bröllop mm

Du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter:

• Naturlig intresse för mat och dryck
• Humanist och gillar att arbeta med människor och service
• Starkt kommersiellt driv
• Minst 5 års erfarenhet av arbete inom F&B
• Minst 5 års erfarenhet av personalansvar över en större grupp
• Har helst restaurang- och eller sommelierutbildning

Arbetsuppgifter:

• Ansvarig för den dagliga driften i restaurangen
• Personalansvar 10-40 medarbetare
• Rekrytering
• Schemaläggning
• Medarbetarnöjdhet.
• Långsiktig planering och uppföljning av utfört arbete.
• Budgetansvar för avdelningen.
• Inventering
• Beställningar

• Vinlistor

Varaktighet: Vikariat med start April 2021- ca 1,5 år

Lön: Efter överenskommelse.

Sista dag för ansökan: 2021-02-26

Frågor: F&B Manager Daniel Grahnlöf på 070-6038400, daniel.grahnlof@copperhill.se
Observera att din ansökan ej skall skickas via mail utan lämnat in via formulärtet

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Copperhill Mountain Lodge
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 januari 2021
  • Ansök senast: 26 februari 2021

Besöksadress

Åre Björnen
None

Postadress

Åre Björnen
Åre, 83013

Liknande jobb


Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

Enhetschef/Restaurangchef Stockholm

20 maj 2024

28 maj 2024