OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se
Vill du coacha och inspirera till matglädje för våra gäster och medarbetare? Just nu omorganiserar vi kostenheten i Ängelholms kommun för att skapa ännu mer matglädje för våra gäster och medarbetare. Vi är drygt 100 medarbetare i 43 kök som lagar mat på vårdboenden, skolor, förskolor och till dem som har matdistribution till hemmet.
För oss innebär matglädje att laga maten från grunden i så stor utsträckning som möjligt, att fokusera på hela måltiden genom att skapa restaurangkänsla i våra restauranger, och att vår verksamhet ska präglas av kvalitet, service, flexibilitet och delaktighet. Som en del i denna process söker vi nu tre områdeschefer.
ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som områdeschef innebär att du blir chef för ett antal tillagningskök och några mottagningskök inom ett geografiskt område. I uppdraget ingår budgetansvar för dessa kök och personalansvar för ca 35 medarbetare.
Som chef ansvarar du för kvalitet, arbetsmiljö, brandskydd, egenkontroll och kundkontakter med exempelvis rektorer och enhetschefer inom äldreomsorgen. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka verksamheten och du ingår i kostenhetens ledningsgrupp.
Vi söker chefer som står för ett tydligt och trovärdigt ledarskap med förmåga att fatta beslut. Vi förväntar oss att du är utvecklingsinriktad, drivande och att du tillsammans med dina medarbetare kan utveckla kostverksamheten med tydligt fokus på kunden och måltidsupplevelsen. Du ska vara en kommunikativ, lyhörd och utåtriktad person med god samarbetsförmåga som har förmåga att engagera och entusiasmera dina medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och kompetens.
KVALIFIKATIONER
Du bör ha tidigare erfarenhet av liknande verksamhet och helst ha dokumenterad erfarenhet som chef från större restaurangverksamhet eller storhushåll. Vi ser gärna att du har någon form av ledarutbildning och god datorvana.
Våra tre områdeschefer kommer förutom sina chefsuppdrag även ha olika ansvarsområden på övergripande nivå inom kostenheten:
• Hygienfrågor: Här söker vi en person som har goda kunskaper och tidigare erfarenhet av att arbeta med HACCP.
• Kost/nutrition: Här söker vi en person som har goda kunskaper inom kost, nutrition och specialkoster. Gärna utbildad dietist.
• Bemanning/personalfrågor: Här söker vi en person som har erfarenhet av att arbeta med bemanningsfrågor, schema och som har grundläggande kunskaper i lag- och avtal inom det arbetsrättsliga området.
Körkort är ett krav.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ted Werme
0431-870 00
Maria Birgander
0431-870 00
Kerstin Strömberg
0431- 870 00
Fackliga företrädare nås via växeln
0431-870 00
Gruppchef drift och abonnenavdelningen Roger Karlsson
0431-870 00
Teknisk chef Mikael Fritzon
0431-870 00
Fackliga företrädare nås via kundtjänst
0431-870 00
Lokalvårdschef Pia Radil
0431- 469060
Birger Ekenstierna
0431-870 00
Måltidschef Jennie Andersson
0431-870 00