OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Villa Brevik är en privatägd konferensanläggning på Lidingö, känd för sin personliga service, goda mat och spännande miljö. 70 bekväma hotellrum, 14 konferenslokaler, restaurang för 140 personer och inglasad vinterträdgård för mingel och pauser i anslutning till vår vackra botaniska trädgård. Gemytlig och välsorterad pub, vinkällare och relax intill vinterträdgården. Vi är ett härligt team på ca 15 personer som arbetar med stort kvalitetstänkande som genomsyrar service och gastronomi. Vi ingår i SHR och Svenska Möten samt har 4 "kronor" av fem i kvalitetssäkring och är Svanenmärkta sedan 2001. Företaget äger också ett litet femstjärnigt hotell, Ridgemor Villa strax utanför Kapstaden i Sydafrika som ger oss inspiration och influenser på Villa Brevik. Som restaurangchef på Villa Brevik är man väl synlig bland gästerna och deltar i serveringspassen, gärna på kvällstid, då det är mer tid för "det lilla extra". Är utåtriktad, kreativ och målmedveten. Du ansvarar för utveckling, coaching samt schemaläggning av serveringspersonalen. Gör vininköp och ansvarar för uppsatta kvalitetsmål. Villa Brevik serverar frukost, lunch, middag samt för & eftermiddagskaffe och har en pub- och bar, vilket innebär att arbetspassen kan variera. Vanligtvis vardagar och någon helg då o då. Stor möjlighet till ledigt under långhelger och på sommaren. På Villa Breviks arbetar vi gärna "över gränserna" d.v.s. kockarna och reception stöttar med glädje servisen och vice versa. Att jobba på en konferensanläggning innebär att ha helhetssynen för våra gästers bästa. Vi har stor mat- och dryckeskompetens inom företaget som du också ska vara en del av. Sommelierutbildning meriteras, men kan också ingå i en långsiktig förkovring. Du är delaktig i säljarbetet av bröllop och festarrangemang, samt merförsäljning till konferenser. Du representerar företaget på nätverksträffar och ibland på kundevent och andra större arrangemang. Du sitter med i ledningsgruppen och är med och påverkar utvecklingen av hela företaget. Endast personer med stor social kompetens och minst 5 års erfarenhet av servering samt 2-3 år i arbetsledande roll. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Engelska ska du kunna uttrycka dig väl i tal och gärna i skrift. Bra kollektiva kommunikationer, 33 minuter från T-Centralen till vår dörr. T-bana till Ropsten, därifrån Lidingötåget till Brevik och 500 meter promenad.
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotellchef Anne Björklund
08-7666500