Ansvarig Café Skansen - Rekryteringsträff

Arbetsbeskrivning

Skansens Restauranger Profilrestauranger AB söker Ansvarig för Café Ekorren på Skansen!

Välkommen att söka tjänsten vid vår rekryteringsträff!
NÄR: Måndagen den 11:e augusti kl 15.00-15.30 (drop-in)
VAR: Arbetsförmedlingen Expo, Sveavägen 24-26, Stockholm (T-bana: Hötorget).

Tag med dig flera exemplar av dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivaren. Beroende på hur många som kommer för att söka jobbet får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju.

Profilrestauranger AB är ett privatägt restaurangföretag med stora ambitioner. Affärsidén är att driva restauranger med egna tydliga profiler. Vi driver idag välprofilerade restaurangenheter, såsom Stadshuskällaren, DramatenRestaurangerna, Haga Forum, Restaurang Arena och Tabac Bar & Matsal, Skansens Restauranger i Stockholm Samt Rådhuskällaren, Amiralen och Moriskan i Malmö och Trägårn i Göteborg. Bolaget omsätter ca 200 miljoner och vi är ca 200 anställda.

Vi börjar årets sommarsäsong snart och vi söker en driftig ledare

Tjänsten omfattar en heltid och det är en fast anställning
Huvudsakligen dagtid, kvällar och helger förekommer

Din bakgrund och profil

* Du har erfarenhet av att arbeta som arbetsledare och är bra på att coacha din personal
* Du är positiv och kvalitetsmedveten med hög simultankapacitet och utpräglad servicekänsla
* Du har flerårig erfarenhet från fast food verksamhet och är en säljdriven person. Med ambition att utveckla dig själv och dina medarbetare
* Du behärskar svenska och engelska flytande
* Du arbetar operativt i den dagliga driften
* Vi renoverar verksamheten i höst och du är självklart en viktig person i vårt framtida koncept

Arbetsuppgifterna innebär att du ansvarar för driften av vårt café
med rekrytering , schemaläggning, timrapportering, kassahantering samt kvalitetsfrågor.

Sammanfattning

Liknande jobb


Köksansvarig

20 augusti 2008

REKR UPPDR/Köksansvarig

3 april 2008

Köksföreståndare

14 oktober 2008

Kökschef/kostekonom till Kost och restauranger

9 oktober 2008