Biträdande enhetschef på Kostenheten

Arbetsbeskrivning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm

Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning består av sex verksamhetsavdelningar och två administrativa avdelningar. Inom förvaltningen arbetar cirka 2 200 medarbetare, främst inom förskola och fritid, stöd och service till funktionsnedsatta och äldreomsorg.



Vi ser till att äldre får god och vällagad mat - vill du vara med?

Vårt kök ser till att äldre i vår stadsdel får god och vällagad mat.

För att fortsätta att utveckla detta söker vi nu en biträdande chef som vill vara med och planera och leda verksamheten tillsammans med enhetschef och förste kock.

Kostenheten i Enskede, Årsta, Vantör har ett kök och en restaurang som ligger i Rågsved centrum. Här lagar vi ungefär 1300 portioner per dag, fördelat på lunch och middag. Vi levererar vällagad mat och så mycket som möjligt från grunden, till olika äldreboenden och hemtjänstgrupper i stadsdelsförvaltningen. Runt 30 % av alla inköp vi gör är ekologiska. Den mesta maten skickas kyld men även en del varmt. Vi har en restaurang som är öppen för allmänheten. Kostenheten har 15 medarbetare varav fyra är kockar.



Arbetsuppgifter


- Du biträder enhetschefen i att leda och utveckla och följa upp verksamheten
- Vid behov omfördelar du personalresurser och löser bemanningsfrågor ex. vid sjukdom och semestrar
- Du kommer jobba operativt med leda och coacha medarbetare i det dagliga arbetet
- Arbeta med kvalité och utvecklingsfrågor
- Menyplanering och utveckling av recept tillsammans med enhetschef och förste kock
- Systematiskt arbetsmiljöarbete tillsammans med enhetschef
- Utveckla och följa upp kvalitet och egenkontrollen med enhetschef
- Driva samarbetet med mottagningsköken inom äldreomsorgen tillsammans med förste kocken.



Kvalifikationer

Du är tydlig, coachande och har en förmåga att motivera dina medarbetare. Det krävs ett stort engagemang för ledarskap, människor och utvecklingsfrågor. Du har förmågan till att planera, strukturera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är självgående och har ett genuint intresse för att jobba med mat och måltider.

Erfarenhet av arbete i storkök är ett krav - inom äldreomsorgen är meriterande

Meriterande om du tidigare haft någon form av ledarroll, särskilda ansvarsområden eller andra särskilda arbetsuppgifter som du kan dra nytta av i din roll som biträdande enhetschef.

Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Du är en van datoranvändare och känner dig bekväm med att använda olika it-verktyg som stöd i ditt arbete, gärna erfarenhet av kostdataprogram ex. Aivo



Övrig

Provanställning tillämpas.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret.

Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Agga Mirota
0850814841
Jenny Eriksson
0850820551
Eva Johanson
0850814726
Johanna Huuki
0850814265
Jenny Eriksson
08-50820551
Jeanette Wåhslen
0850820618
Evelina Grandell Rosenlund
0850814502
Birgitta Hansson
0850820688
Bitti Vik
0850814453
Avdelningschef Leif Kananen
0850814171

Sammanfattning

Besöksadress

Slakthusplan 8A
None

Postadress

Slakthusplan 8A
Stockholm, 11221

Liknande jobb


16 mars 2024

Måltidsutvecklare

Måltidsutvecklare

19 oktober 2023

Måltidsplanerare till Måltidsservice

Måltidsplanerare till Måltidsservice

18 september 2023