OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Eriks Gondolen behöver förstärkning i köket!
Vi söker en kock.
Vi är ett team på ca 20 kockar som jobbar med ett tvåveckors-schema, ena veckan lunch och andra kväll. Varannan helg ledig. Restaurangen är öppen måndag till lördag, söndagar stängt. Köket är uppdelat på kallkök, fiskspis, köttspis, konditori och festvåning.
Har du ett brinnande intresse för mat och gillar du att jobba strukturerat, stort, med god mat, med ett fungerande schema och med ett glatt gäng så är det här ett perfekt jobb för dig.
Gondolens kök är en trygg plats och en perfekt plantskola för de yngre kockarna men också en stabil och fungerande arbetsplats för den lite mer rutinerade kocken.
På Eriks Restauranger arbetar vi med ledorden Ansvar, Respekt och Glädje. Eriks Gondolen är en restaurang som har plats för ca 300 gäster. Restaurangen är uppdelad i flera olika avdelningar; a la carte-matsal, festvåning, chambre separé, cocktailbar och KÖKET, som är vår kvarterskrogs-avdelning.
Läs mer om oss på www.eriks.se
Skicka ansökan till bjorn.wahlund@eriks.se