Extrakock till Sjöbo Gästigiveri

Extrakock till Sjöbo Gästigiveri

Arbetsbeskrivning

Sjöbo gästgiveri har en lång historia med dokumenterad matservering sedan mitten av 1600-talet. Gästgivargården är en lunch- och á la carterestaurang och även hotell.

Vi är en liten organisation som arbetar som arbetar som en enhet. Vi är tio anställda som alla hjälps åt dagligen för att uppnå bästa resultat för alla gäster. Vi är just nu i behov av en extrakock som tillsammans med den befintliga kockstyrkan kan hjälpa oss uppnå hög kvalité i allt vi gör.

Vi söker dig som är noggrann, driftig, och som fungerar bra i grupp. Tillsammans med våra andra kockar kommer du få vara med att bibehålla kvalitén som finns idag, samtidigt som du är en del av en fortsatt utveckling. Vi har i snitt över hundra lunchgäster dagligen och á la carte.

Arbetsuppgifterna är varierande och tjänsten är inledningsvis mest fokuserad på helger och kallkök. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas och få större bredd inom yrket. Du kommer inledningsvis få arbeta med våra gåsmiddagar samt vårt stora julbord. Du kommer mestadels av tiden jobba tillsammans med vår kökschef Philip. Övrig tid kommer du jobba med någon av våra andra duktiga kockar. Vi har även kommande behov av kock till evenemang, event och sommarperioden 2021.

Erfarenhet av servering är meriterande men inte nödvändigt.


Tillträde efter överenskommelse, men kan ske mer eller mindre direkt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SJÖBO GÄSTGIFVERI AKTIEBOLAG SJÖBO
  • 1 plats
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 september 2020
  • Ansök senast: 14 oktober 2020

Postadress

GAMLA TORG 7
SJÖBO, 27530

Liknande jobb


Kallskänka sökes för matproduktion

18 april 2024

Kallskänka

Kallskänka

11 april 2024

Kreativ modern kallskänka

Kreativ modern kallskänka

4 april 2024

Erfaren kallskänka

1 april 2024