Front Of House Manager

Arbetsbeskrivning

Jobbtitel: Front Of House Manager

Hos: Sjöstaden Skybar

Var: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Anställning: Heltid med 6 månaders provanställning

Arbetstid: Tjänsten är förlagd till största del på kvällstid men dagtid kan förekomma

Lön: Månadslön efter överenskommelse

Om företaget:

På 102 meters höjd kommer restaurangen och takbaren bli något utöver det vanliga.

Restaurangen kommer att vara öppen varje dag i veckan från lunch till kväll. Restaurangen kommer att bestå av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det kommer en stor takterass under bar himmel finnas med mer än 100 sittplatser.

Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Vi är ett företag som idag är i en spännande utvecklingsfas och som har för ambition att vara välorganiserad och med en tydligt uppbyggd struktur. I vår koncern ingår även Restaurang Himlen som ligger högst upp i Skrapan mitt på Södermalm och Restaurang Göteborg som ligger i Hammarby Sjöstad.

Vi vill att ett besök på någon av våra restauranger ska kännas trevligt och familjärt. Vårt mål är att hålla en hög kvalité både vad gäller mat och service för att ge gästen en helhetsupplevelse i en avslappnad och vacker miljö.

Vem söker vi:

Inför öppningen av vår nya restaurang söker vi nu efter en stark personalstyrka med självklara ledare i spetsen. Vi söker dig som älskar restaurangbranschen och som är en driven ledare på jakt efter en ny utmaning.

Som Front Of House Manager blir du ansvarig för driften och personalen på alla stationer ”front of house” såsom servis, hovmästare och bar. Du rapporterar direkt till VD men kommer att arbeta tätt med Back Of House Manager, som ansvarar för drift och personal ”back of house” och du kommer även att ha ett bra organisatoriskt stabsteam i ryggen. Du kommer att ha Barchef och Hovmästare till din hjälp i driften.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från restaurang där du haft en ansvarsposition under en längre tid. Du har öga för detaljer och är prestigelös i ditt arbete och kan ta i där det behövs. Vi ser att du har lätt för att jobba enligt givna mallar och direktiv men räds inte förändringar på vägens gång som följer öppningen av en ny restaurang.

Du älskar att vara mitt i händelsernas centrum bland kollegor och gäster där du är den naturliga ledaren som styr alla mot samma håll. Du är tydlig och rak mot dina medarbetare och tar dig an svåra situationer och arbetsuppgifter på ett positivt sätt. Arbetet kommer stundtals att innebära ett väldigt högt ett tempo så vi ser att du är stresstålig och lösningsorienterad.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta ca 30 timmar i veckan aktivt i service och ditt huvudsakliga arbete består att arbetsleda dina kollegor och att se till att våra gäster får en bra upplevelse hos oss.

Dina arbetsuppgifter innefattas av:

• Vara ansvarig för och arbetsleda all personal ”front of house”
• Vara ansvarig för att driften på restaurangen fungerar
• Inköp av råvaror och inventarier till servisen
• Delvis ansvarig för rekrytering
• Introduktion av ny personal
• Vissa administrativa uppgifter såsom inventering, statistikrapporter och budgetering

Kvalifikationer:

Vi ser att du:

• Har en bred tidigare erfarenhet från restaurangbranschen
• Har minst 3 års tidigare arbete i en arbetsledande roll
• Har goda kunskaper om mat och dryck
• Har en naturlig ledarskapsstil
• Kan arbeta efter givna mallar och direktiv
• Är strukturerad i ditt arbete
• Kunna kommunicera väl på svenska och engelska i både tal och skrift

Ser du dig i denna roll kommer vi att hjälpa dig att utvecklas framåt tillsammans med oss!

Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sjöstaden Skybar
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 februari 2021
  • Ansök senast: 16 mars 2021

Liknande jobb


24 april 2024

Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

22 april 2024