Grand Hôtel söker ansvarig till Styckboden

Grand Hôtel söker ansvarig till Styckboden

Arbetsbeskrivning

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm och Några av Sveriges bästa restauranger finns i huset. Vi kan stoltsera att vi serverat mat och dryck sedan hotellet byggdes. För 100 år sedan byggdes också de första sommarverandorna här på hotellet. Sedan dess har Verandan varit en självklar mötesplats för såväl Stockholmare som besökande turister. Kom hit på en storslagen frukost, lunch eller middag med utsikt över vattnet och slottet. Eller boka bord till våra härliga bufféer och klassiska smörgåsbord, serverade med hotellets egen snaps Grand Aquavit 1874.
I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat och dryckesavdelning söker vi en ansvarig till styckboden som med glädje, passion och kunskap kan vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat och känner dig bekväm och hemmastadd i ett restaurangkök.
Vi vill att du har erfarenhet av klassisk tillredning såsom paté, korv, wallenbergare, fonder, beredning av fisk och styckning av kött mm. Du bör ha minst 5 års erfarenhet inom yrket och god kunskap av HACCP. Naturligtvis finns det även ett brinnande intresse för mat och råvaror.
Det kommer stundtals att krävas en del arbete och att vara stresstålig och lösningsorienterad
är därför klart en fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas.
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann och där yrkesstoltheten värderas högt - Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala svenska och engelska.
Tillträde sker snarast och enligt överenskommelse. Arbetstiden är till största delen förlagd dagtid men helger och kvällar förekommer.
Vid frågor om tjänsten kontakta, Köksmästare Sofie via sofie.bredenberg@grandhotel.se eller telefon 08-679 36 82.

Kontaktpersoner på detta företaget

Cadierbarschef Cecilia Wiik Lundström

Sammanfattning

  • Arbetsplats: AKTIEBOLAGET NYA GRAND HOTEL STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 augusti 2022
  • Ansök senast: 11 september 2022

Besöksadress

SÖDRA BLASIEHOLMSHAMNEN 8
STOCKHOLM

Postadress

BOX 16424
STOCKHOLM, 10327

Liknande jobb


Styckare/köttmästare

Styckare/köttmästare

20 juli 2023

Styckare, Slaktare, nöt, svin.

Styckare, Slaktare, nöt, svin.

28 mars 2023

Köttstyckning och marineringsspecialist

6 mars 2023

Köttstyckning och marineringsspecialist

3 december 2022