Kina-Kock

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsbeskrivning
Restaurangverksamhet med kinesisk-, thailändsk-, & japansk mat. Servering och avhämtning av luncher och la Carte med fullständiga rättigheter

Arbetsuppgifter
Kina-kock. Allt-i-allo i köket. Allt från beredning till tillagning av kinesisk, thaländsk och japansk mat. Allt förekommande arbetsuppgifter i köket, behjälplig med varubeställning m.m.

Utbildning/Erfarenhet
Ska ha jobbat som kock på restauranger i ett antal år och kan arbeta självständig i köket. Allt från beredning till tillagning av olika asiatiska maträtter . Klara av allt förekommande arbetsuppgifter i köket, behjälplig med varubeställning m.m.
Kunskaper i kinesiska (kantonesiska och mandarin), vietnamesiska och svenska.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kursledare i Finare Matlagning

22 september 2010

Restaurangkock

22 september 2010

21 september 2010

KOCK/KOKERSKA

22 september 2010