Kock

Arbetsbeskrivning

Hantera matvaror, köksredskap och verktyg, miljöhantering och tillaga matvaror i restaurangkök, hantera disk och förberedning av råvaror.

Kan hantera asiatiska maträtter och råvaror. Tillaga asiatiska rätter med specialisering i asiatisk, japanskt och koreanskt. Kan tillaga mat med wok, fritös, stekbord. Kan hantera miljövänligt.

Stor restaurang, inriktning asiatiska, serverar både a la carte och buffé. Ligger centralt och har högt tempo.

Kontaktpersoner på detta företaget

VD Shao Hua Zhang

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang Tang
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 1 juli 2018

Besöksadress

Klarabergsgatan 25
STOCKHOLM

Postadress

Klarabergsgatan 25
STOCKHOLM, 11121

Liknande jobb


sushi/wok kock

2 december 2022

Vikarierande platschef

Vikarierande platschef

2 december 2022

Kock till specialkostkök

Kock till specialkostkök

1 december 2022

Specialkock

1 december 2022