Kock, arbetsledare kök

Arbetsbeskrivning

Kostenhet Rosenlund


Kostenhet Rosenlund är en verksamhet inom Stockholms läns sjukvårdområde. Kostenheten tillagar ca 2000 portioner per dag med tonvikt på svensk husmanskost. Catering och festarrangemang förekommer också.

Kostenheten är belägen på Rosenlunds sjukhus. Nära till pendeltåg och tunnelbana. På enheten arbetar ett 30- tal medarbetare såsom kostekonomer, kockar, köksbiträden och vaktmästare.


Arbetsuppgifter:
Vi söker nu till vår kostenhet, en driven och erfaren kock med arbetsledarerfarenhet för att leda arbetet i köket.
Du ska tillsammans med medarbetarna vidarutveckla verksamheten.

Kvalifikationer:
Arbetet som kock/arbetsledare kräver kockutbildning med god kännedom om special-och konsistensanpassad kost. Självklart har du goda matlagningskunskaper samt kunskaper om råvaror samt erfarenhet av hygien och egenkontrollsrutiner.
Arbetsledarutbildning är meriterande. Arbetet kräver datorvana.
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Personliga egenskaper:
Du har jobbat som arbetsledare en längre period.
Du är utåtriktad, driven, flexibel och målinriktad.
För att nå dina mål jobbar du aktivt med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når de dagliga målen.

Vi vill att du har stort intresse för mat och service.




Övrig information:
Tillträde snarast. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Vi har friskvårdspeng på 3000:-/kalenderår.
Fri hälso- och sjukvård upp till högkostnadsskyddet.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock till Örnsköldsgården

Kock till Örnsköldsgården

3 juli 2020

3 juli 2020

3 juli 2020

3 juli 2020