Kock till sommarsäsongen 2010

Arbetsbeskrivning

Vi som driver Seglarrestaurangen idag har alla lång erfarenhet från olika kvalitetskrogar och vet hur man skapar en framgångsrik verksamhet där både personalen och gäster trivs och blir väl omhändertagna.Kökets ledord är matglädje, tydlighet och enkel elegans.Vi lagar allt från grunden, sätter smakerna i första hand och är alltid på väg framåt.Vi lagar mat till våra a la carte-gäster, konferensgäster, bröllop och hotellgäster.Du hittar våra menyer på hemsidan www.sandhamn.com Vi söker en erfaren kock till sommarsäsongen med möjlighet till tillsvidareanställning efter säsongen.Tillträde omgående.Tjänsten är heltid, arbetstiderna och lönen kan diskuteras och skräddarsys om du är rätt person. Just nu är vi på rask frammarsch kvalitetsmässigt och ställer höga krav på oss själva.Vi vill alltid leverera en högklassig produkt både för våra privatgäster och våra konferensgäster under vinterhalvåret.Vi har en spännande sommar framför oss med många stora event och inte minst Volvo Ocean Race som är värdens största event i år.Nu söker vi dig som vill utveckla och utvecklas, och som vill hjälpa oss att bli ännu bättre. Sandhamn ligger på Sandön i Stockholms skärgård.Vi har enklare personalbostäder och du kan välja att bosätta dig på ön eller pendla, vilket innebär att du arbetar intensivt när du är på ön och är ledig flera dagar.

Kontaktpersoner på detta företaget

SPA-ansvarig Eleonore Andersson

Sammanfattning

Postadress

Box 124
SANDHAMN, 13039

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010