Kock till Västra Hisingen

Kock till Västra Hisingen

Arbetsbeskrivning

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor cirka 57 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på Intern Service Måltid lagar vi god, näringsriktig och säker mat till våra gäster. I våra 55 kök lagar vi ca 11 000 portioner dagligen till våra kunder inom förskola, skola och äldreomsorg i Västra Hisingen.

Vi söker nu en poolkock och tjänsten är ett vikariat på ett år.

Som poolkock kommer du arbeta med matlagning till både förskola och skola. Hantera specialkost, beställning av varor, kvalitetssäkring, egenkontroll samt städning och disk ingår också i arbetsuppgifterna. Givetvis kommer du också vara med vid servering och ha mycket kontakt med eleverna i matsalen.

Arbetstiderna är dagtid, måndag - fredag.


Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Du har kockutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning och vill laga god och näringsriktig mat till våra barn i stadsdelen. Du är social, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du ser verksamheten ur ett helhetsperspektiv, är flexibel i ditt arbete och ser möjligheter. Du gillar att ta initiativ för att driva verksamheten framåt tillsammans med dina arbetskamrater, personal på skolan samt elever.

I Västra Hisingen arbetar vi för att öka andelen miljömåltider och vi ser gärna att du har erfarenhet av ekologiska råvaror samt vegetarisk matlagning. Ett krav är att du behärskar olika matlagningstekniker samt har goda kunskaper inom specialkost. Vi ser att du har goda kunskaper kring livsmedelshantering och livsmedelshygien inom storkök. Du har datorvana för hantering av personalsystem, e-post och inköpssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av kostdatasystemet Aivo by Mashie, vilket du dagligen kommer att arbeta med. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

ÖVRIGT
Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kommunikationchef Kristina Backlund

Regionchef Pernilla Blomkvist
02358403
Projektledare Clas Vallin
02358605
Förhandlingschef Marita Runquist
02358517
Förhandlingschef Marita Runquist
023-58517
Etableringsansvarig Micke Magnusson
0733051614
Utbildningschef Anna-Carin Herdebrant

Utbildningschef Anna-Carin Herdebrant
0731435266
Regionchef Liselotte Backlund
02358518
Affärsområdeschef Peter Johansson
02358501

Sammanfattning

  • Arbetsplats: 7-Eleven
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 februari 2020
  • Ansök senast: 5 mars 2020

Besöksadress

Sturegatan 56
STOCKHOLM

Postadress

Sturegatan 56
STOCKHOLM, 11456

Liknande jobb


1 oktober 2020

Kock

29 september 2020

29 september 2020

29 september 2020