Kock till Virginska gymnasiet

Arbetsbeskrivning

Skolrestaurangerna är en enhet med fem kök inom förvaltningen för utbildning, försörjning och arbete som ansvarar för att leverera intressant, modern och vällagad mat till gästerna. Verksamheten har som målsättning att bli Sveriges ledande lunchrestauranger och arbetar därför aktivt med utveckling av måltiderna liksom av personalen. Skolrestaurangerna ger service till cirka 5500 gäster per dag och driver även caféverksamheten på skolorna.

Skolrestaurangerna lagar maten från grunden med stor yrkesskicklighet, känsla och finess! Vi tror på genuin matlagning, på gästens valmöjlighet och erbjuder därför tre varma rätter varje dag, en generös salladsbuffé och bakar eget bröd. Råvaror väljs med omsorg och miljömärkta produkter prioriteras. Restaurangerna är både KRAV och MSC-certifierade.

Som kock i vår verksamhet blir du en del av ett team bestående av både kockar och biträden. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans.

Vårt arbete har uppmärksammats både lokalt som nationellt. Under de senaste åren har vi kommit trea i Skolmatsgastro, vunnit kommunens interna miljöpris och varit semifinalister till Arla guldko. I år är vi nominerade till årets offentliga gastronomi och årets måltidschef i White guide junior.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock till vår verksamhet.
Du ska vara flexibel, initiativrik och ha förmågan att inspirera. Du har ett kreativt tänkande och har service som en av dina främsta egenskaper. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och arbetskamrater och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse.
För arbetet krävs goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Intervjuer kan komma att hållas kontinuerligt under ansökningstiden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Tillaga alla typer av mat, inklusive specialkost
- Beställning av råvaror
- Planera och förbereda måltider
- Delta i kökets och restaurangens kvalitetsutveckling
- Utföra alla i köket förekommande arbetsuppgifter
- Egenkontroll

Kompetenskrav
- Kockutbildning
- Erfarenhet av à-la-carte matlagning
- Kunskap om specialkost
- Datakunskap

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
- Kunskap i kostdataprogrammet Mashie
- Teckenspråkskunskaper

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning 100% uppehållstjänst
Tillträde 2016-09-12 eller enligt överenskommelse
1 plats

Facklig information
Kommunal, Marie-Louise Larsen, tel:019-21 35 22

Ansökan
Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 23 augusti 2016.

Ref.nr: Gy 274/2016

Välkommen med din ansökan!

Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Peter Örbring, Enhetschef
   019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
   019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
   019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
   019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
   019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
   070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
   019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
   019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
   076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
   019-21 49 67

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Örebro Kommun
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 10 augusti 2016

Besöksadress

12345 12345 Örebro
None

Postadress

Box 30000
Örebro, 70135

Liknande jobb


24 oktober 2020

24 oktober 2020

Kock Boston Grill

Kock Boston Grill

23 oktober 2020