Ny avdelningschef sökes till måltidsverksamheten i Karlshamn

Arbetsbeskrivning

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Affärsområde Städ, kost och logistik med ca 280 medarbetare, består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster.

Måltidsverksamheten i Karlshamn innefattar avdelningen Kök och restaurang med ca 12 medarbetare som lagar mat till patienter, medarbetare och besökande. Dagligen lagas frukost, lunch och middag till ca 100 patienter. Kök och restaurang serverar även 200-300 gäster i restaurangen varje dag. Måltidsverksamheten kan också komma att innefatta cafeterian med 3 medarbetare, som idagsläget är organiserad under annan avdelningschef. I vår verksamhet jobbar vi för hållbara måltider på flera sätt, t ex är vi KRAV-certifierade. Varje medarbetare i måltidskedjan skall bidra aktivt till utvecklingen genom samarbete, engagemang och med kvalité i samklang med visionen för Landstinget Blekinge, "Livskvalitet för dig, vårdkvalitet för oss".

ARBETSUPPGIFTER
Övergripande för tjänsten är att leda, planera, organisera och utveckla måltidsverksamheten i Karlshamn samt ha ett nära samarbete med Kök och restaurang och caféverksamheten i Karlskrona. Du kommer även att delta i vår utvecklingsgrupp som ska startas upp, då vi nu anställt en verksamhetsutvecklare för måltider. Utvecklingsgruppen kommer bland annat att bestå av avdelningschefer för Kök och Restaurang, Cafeterior och Vårdnära Servicetjänster, samt våra kostekonomer.

I rollen som avdelningschef ansvarar du för verksamhet, ekonomi och personal. Avdelningschefen ska genom ständigt förbättringsarbete, verka för att se till verksamhetens, medarbetarens och kundens bästa. Du är direkt underställd chefen för affärsområdet Städ, Kost och Logistik och ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha relevant högskoleutbildning, gärna som kostekonom eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du ska ha dokumenterad ledarskapserfarenhet där personal- och ekonomiansvar har ingått och det är meriterande om du har det inom den senaste femårsperioden. Det är positivt om du har erfarenhet av ledarskap inom landsting eller annan offentlig verksamhet. Vidare har du en administrativ förmåga med god datakunskap gärna i kostdatasystemet AIVO/MASHIE. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Då verksamheten befinner sig i ständig förändring och utveckling, är det viktigt att den vi söker ser möjligheter i förändring istället för hinder och problem. Vi söker dig som har förmågan att snabbt kunna ställa om efter nya förutsättningar och kommunicerar på ett situationsanpassat sätt. Du utvecklar verksamheten genom att motivera, inspirera och ta till vara på medarbetarnas kompetens.

Vi söker dig som är drivande och har förmågan att kunna leda, planera och prioritera verksamheten och omsätta beställande verksamheters önskemål i lösningar. Som person är du serviceinriktad, strukturerad, noggrann, ansvarstagande, handlingskraftig och ser till helheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Avdelningschef Jenny Sandelius
0454-73 29 40
Avdelningschef Jannice Jonasson
0455-73 54 13
Avdelningschef Frank Hansson
0454-73 21 39
Affärsområdeschef Ann Petersson
0455-73 43 10
Avdelningschef Patric Olgrim
0455-73 63 85
Avdelningschef Håkan Hallengren
0455-73 67 08
Avdelningschef Karlskrona Anne Hedlund
0455-73 43 42
Avdelningschef Karlskrona Birgit Johansson
0455-73 43 49
Avdelningschef Karlskrona Magnus Helge
0455-73 43 18
Avdelningschef Karlshamn Catrin Karlsson
0454-73 21 41

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Landstinget Blekinge, Städ, kost och logistik
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk i ansökan.
  • Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Landstinget Blekinge tillämpar tidsbegränsat chefskap med anställningstrygghet reglerad genom tillsvidareanställning som är skilt från chefskapet. .
  • Publicerat: 12 april 2017

Besöksadress

Bättringsvägen Wämö Center KARLSKRONA
None

Postadress

Bättringsvägen Wämö Center
KARLSKRONA, 37181

Liknande jobb


Kiruna kommun söker Kostchef

Kiruna kommun söker Kostchef

28 augusti 2023

Måltidschef

24 augusti 2023

Kostchef

16 augusti 2023

Vegan och vegetarisk kock sökes

4 augusti 2023