Produktionsmedarbetare/styckare till Fällmans Kött

Arbetsbeskrivning

Fällmans Kött är en av Sveriges främsta restauranggrossist på kött och chark. Vi är specialister på det vi gör och kvalitet och kundnöjdhet är förutsättningar för att vi ska behålla vår ledande position. Vi söker nu efter en produktionsmedarbetare som gör sitt yttersta för att ge våra kunder en produkt utöver det vanliga!

Som produktionsmedarbetare hos oss erbjuds du ett rörligt arbete i ett familjärt företag som ligger i framkant när det gäller kött & chark-produkter. Du får jobba med kvalitetsprodukter, såsom lamm och grisar från egna gårdar, nötkött som möras i vårt unika mognadsrum eller fjällkor som får högsta betyg för Exeptionell råvara. Du får leverera till många av de bästa krogarna i Sverige. Vi vill hela tiden utvecklas och du får vara med och ta fram nya typer av styckningsdetaljer och arbetssätt. Du är med och utvecklar restaurangbranschen samtidigt som du utvecklar dig själv.

Du kommer att arbeta med beredning, malning och styckning av många olika djurslag som nöt, fläsk, lamm, vilt och fågel. Vi har även egen korvtillverkning och saltning. Du jobbar i ett team på 8 personer som alla har ett stort engagemang och gedigen kunskap om kött och styckningsdetaljer, t ex finns det kollegor som kan stycka en lammstek på 17 olika sätt!

Vi söker dig med knivvana. Erfarenhet av att ha arbetat som köksmästare eller kock och gärna hanterat kött i ditt arbete är ett stort plus. Kunskap om våra produkter och kundfokus är extremt viktigt och har du jobbat med att laga mat med produkterna vi säljer är du sannolikt bättre på att förstå kundens behov. Erfarenhet av styckning av nöt, lamm och fläsk är meriterande. Har du jobbat som kock men inte har erfarenhet av jobb som styckare får du lära dig hos oss. Eftersom våra kunder förutsätter att de alltid får högsta kvalitet är det extremt viktigt att du är noggrann och har ett högt kvalitets- och kundfokus.

Vi söker en person för ett vikariat till december 2022 samt för en visstidsanställning med chans till förlängning, varav båda på heltid med tillträde i februari. Vi har idag verksamhet söndag – fredag mellan kl 06-18. Du jobbar heltid, 40 timmar/vecka, på ett rullande schema: varannan vecka börjar du 06:00 och varannan vecka 09:00. Arbetsplatsen är i Västberga söder om Stockholm City.

Vem är du?


• Du är noggrann och gillar ordning och reda och har stort kvalitetsfokus.
• Du har god knivvana.
• Du har arbetat som kock. Kundfokus är extremt viktigt för oss och har du jobbat med att laga mat med produkterna vi säljer är du sannolikt bättre på att förstå kundens behov.
• Har du produktkännedom och har jobbat med kött och chark är det ett plus.
• Du samarbetar gärna och tvekar inte en sekund att hugga i då en kollega behöver hjälp.
• Du talar svenska obehindrat. Detta för att vi ska kunna kommunicera med varandra till vardags och det är oftast snabba ärenden som måste hanteras.

 

Vad får jag av er?


• Ett härligt gäng arbetskompisar med stort kundfokus som du kan be om hjälp om du behöver.
• Ett tryggt företag med kollektivavtal. Vi går under Livsmedelsavtalet.
• En familjär, handlingskraftig och flexibel organisation med korta beslutsvägar.
• Det som du i övrigt kan tänkas behöva som friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, subventionerad massage samt färsk frukt och kaffe.

 

Hur gör jag?

Visst låter det intressant? Ansök via vår hemsida senast 2022-11-30. För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Johan Hörström på Johan.Horstrom@fallmanskott.se.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fällmans Kött
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 oktober 2021
  • Ansök senast: 30 november 2021

Besöksadress

Elektravägen 15, Västberga
None

Postadress

Elektravägen 15, Västberga
Hägersten, 12630

Liknande jobb


wok kock

1 december 2021

Kock

1 december 2021

Vi söker kockar!

1 december 2021

Sushikock

1 december 2021