Restaurant Manager, Radisson Blu Hotel Uppsala

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Hotel Uppsala är ett förstklassigt hotell med bästa läge vid Resecentrum. Hotellet har 185 rum, 7 konferenslokaler och en restaurang med c:a 150 platser, Picnic - en naturlig mötesplats där vi serverar allt från frukost till a la carte, både till våra hotell- och konferensgäster, alla härliga Uppsalabor och turistande gäster.

Nu söker vi en restaurangchef till Picnic!

Har du ett unikt intresse av människor och service och är en person som säger "Yes I can"?
Brinner du för att leda, utveckla och coacha andra människor?

Vi söker en stark person som vågar bjuda på sig själv och har ett stort intresse av att ge våra gäster en personlig service.

Du har erfarenhet av arbete i ledande position samt tidigare goda resultat av personalutveckling och planering.
Du har höga kunskaper om mat och dryck samt ett öga för detaljer.

Vill du genom personlighet, engagemang, glädje och affärsmässighet, utveckla och säkerställa en hög servicenivå för våra gäster?

Skicka din ansökan till:
robert.mentzer@radissonblu.com

Tjänsten tillsätts omgående
Individuell lönesättning

Kontaktpersoner på detta företaget

Teamleader Jennie Odelfalk

F&B Robert Mentzer

Teamleader Simon Andersson
0704167688
Temaleader Ingela Ryding
0184747936
Team Leader Simon Andersson

Team Leader Ingela Ryding
018 - 474 79 00
Food & Beverage Manager Robert Mentzer
018 474 7931 0702178811

Sammanfattning

Besöksadress

STATIONSGATAN 4
UPPSALA

Postadress

STATIONSGATAN 4
UPPSALA, 75340

Liknande jobb


20 maj 2022

Hovmästare med ansvar

Hovmästare med ansvar

20 maj 2022