OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sedvanliga matsalsuppgifter.
Vi har 50 platser utomhus.
130 sittplatser inomhus.
Ala carte servering.
Dryckesservering.
Vi ser gärna några att du har 1-2 års erfarenhet av restaurang. Tempot är högt hos oss och det kräver att man har rutin alternativt är villig att kavla upp ärmarna och köra.
Matkunskap.
Vinkunskap.
Dryckeskunskap i allmänhet.
Service inriktad.
Lagspelare.
Stresstålig.
Buco Nero öppnade 2010.
De gäster som besöker oss är återkommande dvs 'stammisar' vilket innebär att det blir en väldigt familjär stämning och det faktum att 500 personer besöker oss på en daglig basis medför att vi har väldigt mycket att göra.
Alla som jobbar hos oss är väldigt målmedvetna med olika ursprung men målet med varje dag är att se till att våra gäster blir nöjda och kommer tillbaka.
Kontaktpersoner på detta företaget
Richard Sandström
08221935
Köksmästare Pär Harlert
Lina Jahnsson
Richard Sandström
08221935
Sacha Smederevac
08221936
Driftansvarig Richard Sandström
08221935
Restaurangansvarig Lina Jahnson
08229136
Restaurangchef Micke Frykberg
08221935
Richard Sandström
08221935