Souschef till Blå Porten

Arbetsbeskrivning

Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden.

Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser.
För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster.
Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person.
Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig.

Som Souschef ska du kunna leda ett köksteam bestående av 5 kockar, bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp, egenkontroll och för den dagliga driften samt är delaktig i kvalitetskontroll

Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 år i ledande befattning. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv, och har ledar egenskaper.
Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet.

Välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

Besöksadress

Djurgårdsvägen 64
None

Postadress

DJURGÅRDSVÄGEN 64
STOCKHOLM, 11521

Liknande jobb


Souschef

Souschef

2 juli 2020

PortoFino söker souschef

1 juli 2020

Souschef

30 juni 2020