Souschef till Brasserie Godot

Arbetsbeskrivning

Om GODOT


Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar och kök. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996-­2002).


Vi har som ambition att förena den franska brasserietraditionen med modern matlagning.


Vi söker nu souschef till oss på Brasserie Godot.


Vi söker dig med god erfarenhet inom det franska och svenska köket. Du värnar om kvalitet på tallriken och har hög ambition.




På Brasserie Godot jobbar vi med klassisk fransk och svensk matlagning i modern tappning där allt görs från grunden.


Du har ska ha lätt för att samarbeta i köket, matsalen och med baren. Du har en stark känsla för att våra gäster ska få absolut bästa service. Vi söker en ny Souschef.


Är du den vi söker tveka inte att höra av dig till oss via mail info@godot.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: BRASSERIE GODOT STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 december 2021
  • Ansök senast: 31 december 2021

Postadress

GREV TUREGATAN 36
STOCKHOLM, 11438

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024