Souschef till Krusmyntagården

Souschef till Krusmyntagården

Arbetsbeskrivning

Krusmyntagårdens Restaurang ligger naturskönt vid havet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Souschef ansvarar du för att säkerställa en hög kvalitet på maten till våra gäster. I ditt ansvarsområde ingår kvalitetskontroll. ekonomi, meny och personalplanering. HACCP samt inköp i samråd med kökschef.
Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt kök. Vi förutsätter att du har yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service.
Du trivs som bäst när det är mycket att göra dessutom bidrar du med glädje och energi till arbetet. Du tycker om att visa upp och lära ut dina kunskaper, är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra, du är nogrann, flexibel och lösningsorienterad
Vi tar gärna emot ansökningar via mail.
Boende kan ordnas.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Krusmyntagårdens Restaurang AB VISBY
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 maj 2021
  • Ansök senast: 2 juni 2021

Postadress

Krusmyntavägen 4
VISBY, 62276

Liknande jobb


Erfaren kock

15 april 2024

3 april 2024

Sous chef

3 april 2024