Souschef till Seglarrestaurangen i Sandhamn

Arbetsbeskrivning

Vi behöver förstärka organistionen inför höst och vintersäsongen och söker därför en meriterad souschef.Vi har en duktig men ung personalstyrka så du bör ha arbetat ett par år som souschef eller eventuellt köksmästare tidigare.Seglarhotellet och seglarrestaurangen har en hög beläggning nästan varje dag i veckan och hela året om.Under höst, vinter och vår är basen i verksamheten våra hotellgäster.Förstklassig konferensmat och under helgerna privatgäster.Vi har ett klassiskt matkoncept där ledorden är Svenskt, Skärgård, Tradition och Miljö.

Kontaktpersoner på detta företaget

SPA-ansvarig Eleonore Andersson

Sammanfattning

Postadress

Box 124
SANDHAMN, 13039

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010