Souschef till Vemdalsfjällen

Souschef till Vemdalsfjällen

Arbetsbeskrivning

Vi söker en nyckelperson till vårt köksteam! Är det dig vi söker? Ansök idag! Vi tar emot ansökningar fram till 30 Oktober.


Anställning: Nov/Dec - April


Bräjks - kombinera skidåkning med mat i toppnivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny.


Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide.


Vi har precis blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen. Vi tror att det beror på att alla vi som jobbar på Bräjks matbar gillar följande:
Eko, vällagat, möten, miljö, vinter, sol, egenrökta delikatesser, afterski, härbakat, härlagat, härkokat och skidåkning


Är du souschefen vi söker? Ansök idag!
På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som tycker om att arbeta med bra råvaror under högt tryck.


Meriterande: körkort, bil, vettiga referenser, att glaset är halvfullt och inte halvtomt


Fördelar med att jobba på Bräjks:
- Vi har boende
- Vi har ett bra pris på liftkort
- Vi är medlemmar av Visita och HRF
- Lön enligt överenskommelse
- Restaurangen ligger mitt i skidbacken
- Sköna, lättsamma gäster på en aktiv semester
- Härlig stammismiljö
- Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen


Arbetsuppgifter:
Arbeta i nära samarbete med köksmästaren samt övriga köksteamet. Både lunch- och kvällspass. Varierande schema med både prepp- och servicepass. Matlagning och inte kartongöppning.


Kvalifikationer:
Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat minst fem år inom yrket kock och helst har tidigare erfarenhet från tidigare ledarpositioner. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till. Kommunikation är inga problem för dig.


Maila mig idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!


Maila mig ditt CV på: kitchen@brajks.se


Med vänlig hälsning,
Anton Carnebo

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bräjks matbar AB Vemdalen
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 september 2020
  • Ansök senast: 30 oktober 2020

Postadress

Björnrike Terrassvägen 40
Vemdalen, 84092

Liknande jobb


Souschef

Souschef

28 oktober 2020

PortoFino söker souschef

27 oktober 2020

26 oktober 2020