Tillfällig anställning - Matvaneundersökningar

Arbetsbeskrivning

Livsmedelsverket är den statliga centrala myndigheten för frågor som gäller livsmedel inklusive dricksvatten.Livsmedelsverket ska i konsumenternas intresse verka för säkra livsmedel av hög kvalitet, redlighet i livsmedelshanteringen och bra matvanor.På Livsmedelsverket i Uppsala arbetar ca 330 personer.Ytterligare ca 200 medarbetare återfinns på slakte rierna och gränskontrollerna runt om i vårt land.Livsmedelsverket har som mål att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla Se även www.slv.se

Tillfällig anställning Matvaneundersökningar

Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med klassificering, namngivning och sökord för livsmedel och receptberäkning i vårt livsmedelssystem.Du kommer även att delta i utvärdering av en pilotundersökning och i förberedelser för kommande matvaneundersökning.

Kvalifikationer: Vi vill att Du som söker är nutritionist, dietist eller har motsvarande avslutad högskoleutbildning.Du ska ha erfarenhet inom områdena livsmedel, matvanor och receptberäkning.Du skall vara noggrann, systematisk och ha förmåga att se hur "detaljer passar in i helheten".Mycket god datorvana är ett krav.Kunskap om livsmedelsutbud är meriterande.

Arbetet sker i en projektgrupp och förutsätter både god förmåga till självständigt arbete och samarbete.Du ska vara flexibel, öppen och kommunikativ.Du ska kunna tala och skriva svenska och engelska.Arbete på Livsmedelsverket innebär även att delta i övrigt myndighetsarbete inom nutritionsområdet.

Upplysningar: För upplysningar ring någon av nutritionisterna som arbetar med matvaneundersökningar och livsmedelsdatabasen Helene Enghardt Barbieri och Irene Mattisson.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Livsmedelsverket
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 30 mars 2009
  • Ansök senast: 6 april 2009

Besöksadress

Hamnesplanaden
None

Postadress

Box 622
UPPSALA, 75126

Liknande jobb


Researcher in Sustainable Nutrition

Researcher in Sustainable Nutrition

21 februari 2023

13 december 2022

Regulatoriskt sakkunnig

Regulatoriskt sakkunnig

7 december 2022