1 Kock heltid vikariat

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Arlandia Hotel har 339 rum och 30 konferenslokaler, restaurang, cocktailbar samt pool- & relaxavdelning. Hotellet ligger 4 minuter från Arlanda Flygplats och ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, en av världens snabbast växande hotellkedjor. Om du är intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö så kan den här tjänsten vara något för dig!

Vi söker en engagerad och matintresserad Kock till vårt team i restaurangen. Vårt kök innefattar a la carte, festvåning och bar. Nu har du chansen att vara med och utveckla restaurangverksamheten inom Radisson Blu Arlandia Hotel till Stockholm Arlanda Airports mest intressanta och kvalitetsmedvetna kök och restaurang. Köket består av ett väl sammansvetsat och hårt arbetande team med hög kollegial lojalitet. Rapporteringen sker till Köksmästare.

ANSVARSOMRÅDEN
• Tillredning av à la carte meny, konferensmiddagar, luncher och personalmat
• Tillredning av salladsbufféer, förrätter och desserter
• Viss bakning av bröd ingår också i tjänsten

KRAV FÖR TJÄNSTEN
• Dokumenterad branschutbildning samt minst 5års yrkeserfarenhet
• Gästfokuserad med en naturlig Yes I Can! attityd gentemot gäster och kollegor
• Du som söker är kvalitetsmedveten med en naturlig känsla för service
• Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse
• Stresstålig
• Möjlighet att arbeta dag-, kvälls- samt helgpass
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift. Ytterligare språk är meriterande

VI ERBJUDER
• Ett spännande arbete i en internationell miljö
• För dig som vill utvecklas inom hotellbranschen finns goda möjligheter
• Vikariat för perioden 28.04.-14.08.2014

ANSÖKAN
• Frågor om tjänsten besvaras av Köksmästare Mårten Östman, 08-50 68 40 90
• Senaste ansökningsdatum är den 31 mars 2014. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande
• Ansökan tas endast emot via följande länk: http://recruto.se/portal/rezidor



Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Jenny Storm
070 261 19 55
Executive Chef Mårten Östman

Sandra Belsa
0850684007
Breakfast Supervisor Sandra Katiska
0707577430
F&D Manager Henric Zethelius
070-5937706
Front Office Manager Steffen Sander
+46702611955
Front Office Manager Steffen Sander

HR- Manager Jennie Berneron
0702-990004
F&D Supervisor Lars Ohman
0702770043
HR- Manager Jennie Berneron

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Radisson Blu Arlandia Stockholm-Arlanda
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast
  • Heltid Viss tid
  • Publicerat: 20 februari 2014

Besöksadress

Box 103
None

Postadress

Box 103
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010