1:a linjens chef Kost

1:a linjens chef Kost

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder
Till kostverksamheten på Länssjukhuset i Kalmar söker vi nu två chefer till våra måltidsvärdar som tillsammans ska vara med och utveckla en ny organisation som ska bidra till patienters välbefinnande.

Du ansvarar tillsammans med en kollega för måltidsvärdarnas uppdrag att servera frukost, mellanmål, lunch, fika samt middag på sjukhusets vårdavdelningar vilket innebär att man säkerställer den sista och viktiga kvalitetskontrollen i kostprocessen.

Som 1:a linjens chef ansvarar du för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och miljö. Du leder, planerar, samordnar, följer upp och utvecklar verksamheten. Du arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete. Inom hela verksamheten arbetar ca 50 måltidsvärdar.

Som chef för måltidsvärdarna har du och din chefskollega dagligen ett nära samarbete med 1:a linjens chef för kök/café/restaurang på Länssjukhuset. Du samarbetar också med andra chefer och övriga funktioner inom Kost och Lokalvård samt inom Region Kalmar län. Du ingår i basenhetens ledningsgrupp där vi tillsammans utvecklar verksamheten för att skapa mervärde för patienter och kunder samt hållbarhet i hela måltidskedjan.

Vi söker
Dig som har en för uppdraget relevant högskoleutbildning, gärna inom kost. Vi ser också gärna att du har ledarutbildning och/eller flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning. Du har ett genuint intresse för människor och mat med förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Du agerar utifrån Region Kalmar läns värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap. Som ledare är du trygg, tydlig och inspirerar och motiverar din omgivning. Tillsammans med din kollega skapar ni tillit och laganda i gruppen genom att lyssna, kommunicera och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. En god kommunikativ förmåga samt ett närvarande och utvecklande ledarskap är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Administrativa färdigheter och erfarenhet behövs. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Provanställning kan bli aktuellt.

Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner på detta företaget

Monica Ekström, Enhetschef (från vecka 32)
010-4410270
Harriet Stjärneborn, tf verksamhetschef
0709-209185
Linda Lord, vårdutvecklare
0700-82 21 99
Peter Hellman, tf sektionschef
0703-49 57 56

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Regionservice
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 april 2022
  • Ansök senast: 12 maj 2022

Besöksadress

Diariet, Regionens Hus
None

Postadress

Diariet, Regionens Hus
Mariestad, 54287

Liknande jobb


16 maj 2024

16 maj 2024

Meatonastick M.O.A.S söker platschef!

15 maj 2024