OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic - hotell med sunt förnuft Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet.Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med bra kvalitet.Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft.Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla.Det ska vara enkelt.Det ska vara valuta för pengarna.Vi ska visa öppenhet.Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke", att bry sig om andra människor.Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster.Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners.Scandic Infra City är ett av Nordens största konferens- och mässhotell.[Vi arrangerar fester, event, mässor[och banketter samt high tech konferenser. Vår verksamhet består förutom av ovanstående av hotellets restaurang Flavours och Atrium bar.Vi söker dig som har erfarenhet som hovmästare på[stora middagar.Du kommer att arbeta med middagar från 10 - 1200 gäster, vilket innebär flexibiltet i arbetet.[Du ska kunna Word och exel då förberedelse av middagar kommer att krävas för körscheman och planering.Vi söker dig som har erfarenhet från liknande tjänst.5 års erfarenhet.Är uttåtriktad, har en possitiv " jag kan" attityd och[är stresstålig.Tjänsten är[en säsongs anställning från 15 augusti 2007 till[15 december[2007[
Kontaktpersoner på detta företaget
Mona Ångbäck
Jonas A Irvebrant
+46 851734412
Richard Andersson
+46 851734432
Christoph Gräfe
+46 851734432
Camilla Berglund
+46 851734403