1:e kock

Arbetsbeskrivning

Kravprofil: Restaurangskola eller motsvarande Flytande svenska i tal och skrift Gedigen yrkeserfarenhet, minst 5 år Goda kunskaper i näringslära/näringsberäkning Goda kunskaper i samt erfarenhet av menyplanering Dokumenterad erfarenhet av kostnadsberäkning på menyer Önskvärda egenskaper:kreativitet, god samarbetsförmåga, coachande förhållningssätt Rapporteringsansvar: Inventering av lager Råvarukostnader/kalkyer Egenkontroll Arbetsmiljörisker som behöver åtgärdas Närmare befattningsbeskrivning kan erhållas vid intresse

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RESTAURANG CAMPUS
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 12 december 2008
  • Ansök senast: 11 januari 2009

Liknande jobb


Event/Butikssäljare

10 mars 2010

Sommarpersonal Fagersta

10 mars 2010

10 mars 2010