OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
HÖRS är den kreativa samarbetspartnern, vi skapar möten, liv och aktiviteter på Campus. Högskolerestaurangerna AB omsätter ca 150 Mkr på 35 enheter i Stockholm, Uppsala, Växjö, Linköping, Gävle och Örebro. Till Gävle söker vi nu en person som skall ha övergripande ansvar i köket, som ser en utmaning i att vara med att driva och utveckla vår restaurang samt Caffe Prego. Tjänsten ansvarar för: Löpande verksamheten i köket Arbetsledning och personalplanering Att företagets värderingar, vision och affärside präglar verksamheten Menyplanering med kalkylering och näringsinnehåll Inköp inom ramen för gällande leverantörsavtal inom HÖRS AB Inventering och lagerhållning HAACP- Egenkontroll Förstärka varumärket Din bakgrund består av: Restaurangskola eller motsvarande Kvalificerad kock i varm- och kallkök Minst 6-års erfarenhet av storhushåll/a la carte Erfarenhet av HAACP och Egenkontroll Goda kunskaper i näringslära/näringsberäkning Utveckling av produktion och sortiment Flerårig vana av självständigt arbete Personliga egenskaper: Flexibel Kreativ God samarbetsförmåga Coachande förhållningssätt Hög servicekänsla under stress