1:e kock

Arbetsbeskrivning

Ulriksdals Wärdshus är en klassisk restaurang med ca 300 sittplatser belägen i ulriksdalsslottspark. Wärdshuset är öppet året runt med a la carte servering i vår vackra matsal samt festvånings verksamhet , våra högsäsonger är maj till september och julbordet i november och december. Många gäster firar bröllop och andra högtidsdagar på wärdshuset och det gör att vi har störst beläggning på helger. Vi har många utländska gäster både som kongressgrupper och i samband med företagsrepresentation. Wärdshuset representerar en modern matlagning med rötter i den svenska mattraditionen. I praktiken betyder det klassisk matlagning i modern tappning med de bästa råvarorna efter säsong. Wärdhuset har ett omfattande utbud, det mest tillagas i huset med bland annat eget konditori/bageri, en person med intresse för yrket har stora möjligheter att förkovra sig och utvecklas. Som 1:e kock skall du kunna det svenska köket och tillaga det med noggrannhet och kvalitet, behärska arbetsledning både för sig själv och medarbetare. Yrkesvana från liknande restauranger som kock är meriterande och gör att man har större möjlighet att lyckas i tjänsten som 1:e kock på wärdshuset. Tillträde i maj 2010.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gunnar Ström
0707491041
Gunnar Ström
08-85 08 15 070-7491041
Gunnar Ström
070-7491041
Gunnar Ström
08-85 08 15
Gunnar Ström
0707491041
Gunnar Ström
08-85 08 15 070-7491041

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Ulriksdals Wärdshus
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 14 maj 2010
  • Ansök senast: 30 maj 2010

Besöksadress

Ulriksdals Slottspark
None

Postadress

None
SOLNA, 17079

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010