OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
[ [ Är du intresserad av att[vara med och[utveckla en av Sveriges mest kända och anrika restauranger och festvåning?Då är detta jobbet för dig.Du är[lösningsorienterad och van att samarbeta för att uppnå bästa resultat.Du[bör ha minst[6 års yrkesvana och gärna erfarenhet av a la carte samt festvåning, och ett glatt humör ger förtur.Tjänsten är[en tillsvidare anställning på 100% med sex månaders provanställning.[[Arbetstider på rullande schema med tyngdpunkten på kvällar och helger. Restaurang[Hasselbacken söker en[1:e kock som vill hjälpa till att leda och motivera, tillsammans med Kökschef och Souschef,[ ett[team av kockar och kallskänkor för[att uppnå högsta kvalite och gästnöjdhet.[Samt att[vara med och skapa[kreativa menyer för \xC3 la carte och[festvåning[med betoning på det svenska och kontinentala köket samt att[säkerställa att vi levererar den förväntade kvaliten i en jämn nivå, trots ett[tidvis högt tempo.[ Våra menyer har huvudsakligen svensk inriktning med internationella inslag.Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att lära dig mer och fördjupa din kompetens.[ Scandic Hasselbacken har 112 rum och ligger naturskönt på Kungliga Djurgården mitt i Stockholm.Med totalt 16 mötes- och festvåningslokaler kan vi erbjuda allt från det lilla styrelsemötet till konferenser och banketter för upp till 220 personer.Hotellet andas en exklusiv miljö och restaurangen med tradition från 1920-talet ståtar med en exklusive interiör och utsikt över parken och saltsjön.[[[ [ [