2,0 Förste kock, Elinebergs- resp Fregattens kök

Arbetsbeskrivning

Kostenheten söker två 1:e kockar som vill vara med och utveckla verksamheten i Elinebergs kök resp Fregattens kök, där det totalt arbetar nio medarbetare på vardera kök. Köken producerar middagar och kvällsmat till Äldre- och Handikappförvaltningen. Elineberg lagar även frukost. Inriktningsmålet för verksamheten är att varje vårdtagare ska ha en god och näringsrikt sammansatt kost, av god kvalitet. Kostproduktionen som tidigare har utförts på tre förvaltningar inryms sedan 2009-07-01 under en och samma enhet inom Serviceförvaltningen. Arbetsuppgifter: Matlagning, beställning av varor, den av livsmedelsverket lagstiftade egenkontrollen och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i storkök. Dessutom ska Du samordna det dagliga arbetet samt arbeta med tilldelade arbetsmiljöuppgifter. Du kommer även att arbeta med kostdataprogram och övriga administrativa göromål som t ex fakturor och internfakturering. Från Fregattens kök beställs ofta måltider till Handikapp- och Pensionärsföreningar. Kvalifikationer: Vi söker Dig som har kockutbildning samt flerårig erfarenhet av arbete i storkök. För uppgifterna krävs goda kunskaper i matlagning, specialkoster, erfarenhet av att beställa varor enligt uppgjorda avtal samt datorvana. Dina personliga egenskaper är viktiga i urvalet. Vi söker en serviceinriktad person med förmågan att entusiasmera och samordna verksamheten. Dessutom är Du flexibel, duktig på att kommunicera och ansvarstagande. En organisationsöversyn pågår som kan komma att förändra tjänstens arbetsinnehåll. Tjänsterna utannonseras under förutsättning att Personaldelegationen godkänner tillsättning.

Sammanfattning

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010