OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
A la carte kock sökes Quality Hotel 11 ingår i Choice Hotels Scandinavia AB, vilket i sin tur igår i Choice Hotels International, en av världens största hotellkedjor med över 5000 hotell i 40 länder.Choice Hotels Scandinavia är ett drifts- och franchisebolag som har de exklusiva Franchiserättigheterna för Sverige, Norge, Finland, Danmark och de Baltiska Staterna.Quality Hotel 11 ligger på Norra Älvstranden i Göteborg.Hotellet och vår evenemangslokal, Eriksbergshallen, är inrymda i 2 gamla varvslokaler, som rustats upp och fått skandinavisk design samtidigt som man bevarat den ursprungliga karaktären från varvsepoken.Quality Hotel 11 arrangerar konferenser, mässor, utställningar och events.Hotellet har 260 rum, 11 st konferensrum och en egen teater för 200 personer.Quality Hotel 11 och Eriksbergshallen har flera olika alternativ för de matglada.Kök & Bar 67 är hotellets bar och a la carte restaurang.Förutom den vackra utsikten kan du avnjuta en förstaklassig middag, ta en drink eller prova något lättare från barmenyn.Cafe Eriksberg serverar god och nyttig husmanskost och har även matlagningskurser för de som vill lära sig kockens hemligheter eller stärka team känslan i arbetslaget.För de större sällskapen dukar vi upp i Eriksbergshallen.Här finns alla möjligheter att skapa en unik stämning för en oförglömlig kväll.I Eriksbergshallen arbetar vi med mässor, utställningar, banketter evnets.Vi kan ta emot upp till 1500 sittande gäster Till vår a la carte restaurang, Kök & Bar 67 söker vi nu en erfaren kock.Du arbetar i ett öppet kök med begränsat utrymme och det krävs att du är flexibel och stresstålig.Du arbetar tätt i ett team med bartendrar och serveringspersonal och schemat är i huvudsak förlagt på kvällstid mellan kl 16 och 23 30.Det förekommer att du får arbeta på hotellets övriga restaurangavdelningar, tex banketter i Eriksbergshallen eller dagtid med våra affärsluncher till konfererande gäster. Restaurangen är öppen från 17.30 till 01 00 (23 00 på söndagar) dagligen med undantag för en del helgdagar.Arbetstiden är heltid.Du arbetar ca 2 helger av fyra.I Kök och Bar 67 arbetar man med två a la carte kockar 6 dagar i veckan och står ensam i köket på söndagar.Fast Lön Ansökan skall vara inne senast fredagen den 16e februari
Kontaktpersoner på detta företaget
Camilla Kerman
+46 31 779 11 17, +46 706 01 55 61
Malin Pettersson
+46 31 7791120