OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I våra kök sprider sig alltid en doft av nylagat! Det är här det skapas godsaker som får det att vattnas i munnen. Allt från klassiska Wallenbergare till magnifika bröllopstårtor – och en massa gott däremellan!
Vill du bli en del av vårt stora köksteam på Grand Hôtel? Gemensamt är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Här serveras mat från 1 person till flera 1000 mellan varven. Men oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens.
Du ska ha minst 4 års tidigare erfarenhet som á la carte kock, med ett brinnande och stort intresse för matlagning, och vara van att arbeta i högt tempo. Du är kvalitetsmedveten och följer branschens utveckling både i och utanför Sverige.
Du ska kunna tala både svenska och engelska. Att du är noggrann, positiv, engagerad, är en lagspelare och har en yrkesstolthet värderar vi högt. Och att du även har goda kunskaper inom HACCP.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.
"Welcome to share a Grand Exprerience"
Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle redan i dag!