ÅSLJUNGAGÅRDEN SÖKER KOCK/KOKERSKA

Arbetsbeskrivning

Åsljungagården är ett familjeägt hotell med betoning på konferens- och golfgäster. Köket har lagt tonvikten på en väl komponerad meny av hög kvalitet med råvaror efter säsong. Lunchen serveras från buffe och innehåller stort salladsbord samt varmrätt, ofta husmanskost. Middagen, som består av trerätters-supe och serveras vid sittande bord, är av internationellt slag och väldigt varierande. Åsljungagården har eget bageri där alla bakverk och matbröd bakas dagligen. Vi söker dig som har kockutbildning och har hunnit arbeta några år inom yrket. Dina arbetsuppgifter blir att organisera det dagliga arbetet, matkalkylering, menyplanering, vara delaktig i personalplanering, utveckla och kvalitetssäkra köksdriften samt vara ansvarig för egenkontrollen. Vi erbjuder dig ett intressant och till stor del väldigt självständigt arbete. Vi arbetar i ett litet gäng där samarbetsförmåga och flexibilitet är mycket viktigt.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010