Assisterande Restaurangchef till Burger King på Stockholm Central

Arbetsbeskrivning

SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.

<b>Vad gör rollen som Assisterande Restaurangchef till Burger King på Stockholm Central spännande?</b>
Tjänsten som Assisterande Restaurangchef på Burger King innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö på två Burger King Restauranger på Stockholm Central. Du bistår Restaurangchefen med att leverera en upplevelse som överträffar våra gästers förväntningar
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du får ansvar från första dagen. Om du visar positiva resultat och ambition är dina karriärmöjligheter på SSP oändliga.

<b>Övergripande roll:</b>
Som Assisterande Restaurangchef bistår du restaurangchefen i att driva försäljning och säkerställa att restaurangernas ekonomiska resultat följer uppsatta mål. Genom att leda och utveckla ett team av medarbetare arbetar du med den dagliga driften på restaurangen bl.a. avseende bemanning men också kvalitetssäkring av t.ex. service, produkter och koncept.

<b>Några exempel på arbetsuppgifter:</b>
- Säkerställa att produkter och display följer fastställda kvalitetsstandard.
- Genomförande av egenkontrollprogram och vidta nödvändiga åtgärder
- Agera förebild, coacha, utbilda och kompetensutveckla teamet
- Säkerställa att konceptet efterlevs på avdelningen
-Alltid sträva efter högsta servicenivå.

<b>Profil:</b>
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och möta våra gäster. Du har högra krav på kvalitet, stort intresse för service och trivs med att coacha ditt team. Du är driftig, serviceinriktad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad samt van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.
Du gillar och är bra på att få människor att utvecklas och växa. För att lyckas i rollen agerar du föredöme och med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du på ett skickligt sätt ditt team till att leverera bästa tänkbara kvalitet och service.
Det är meriterande om du har arbetat i en konceptstyrd miljö tidigare och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning inom snabbmatsbranschen.
Du arbetar i skift och arbete på vardagar kvällar och helger förekommer.

<b>Låter detta som din nästa utmaning?</b>
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen

Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom

Iveta Dugas

Patrik Lindholm

Assi Pasic

Sammanfattning

Besöksadress

Stockholm Central
Stockholm

Postadress

Box 67 / Personalavdelningen
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Meatonastick M.O.A.S söker platschef!

15 maj 2024

Vi söker restaurangchef

14 maj 2024

13 maj 2024