bagare

Arbetsbeskrivning

På Sofiero gård i utkanten av Helsingborg driver vi ett bageri och café. Vi söker nu bagare till vår sommarsäsong. Vi har öppet tisdag till söndag. Arbetstiderna är varierande och innebär helger. Jobbet är tänkt att vara i sommar (men kan mycket väl mynna ut i en fast anställning tillsvidare) och med tillträde enligt överenskommelse . Arbetet innefattar att man kan rycka in i kassadisken, så erfarnehet av det är meriterande men inget krav. Man jobbar i ett ´öppet´bageri så det är viktigt att man är ordningsam och det innebär också ett nära möte med gäster och övrig personal. Vi arbetar med surdeg i våra matbröd, erfarenhet av det är meriterande men inget krav. Arbetet innefattar avbak(nattetid), trågning, uppslagning och uppvägning (dagskift). Dagskiftet ansvarar även för ´sötebröd´.
Cv´n utan erfarenhet undanbedes.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brödkultur 2 0 AB Helsingborg
  • 1 plats
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 mars 2021
  • Ansök senast: 4 april 2021

Postadress

Sofierovägen 126A
Helsingborg, 25482

Liknande jobb


Bagare/konditor till Rosersbergs Slottshotell

Bagare/konditor till Rosersbergs Slottshotell

15 maj 2024

Pasta och pizza-Bagare

Pasta och pizza-Bagare

25 april 2024

Konditor med körkort

Konditor med körkort

14 maj 2024

Bagare/Konditor heltid

Bagare/Konditor heltid

12 maj 2024